23 / 07 / 2024

Häfele Türkiye, 12 mağazasıyla kadınlara ulaşacak

Häfele Türkiye, 12 mağazasıyla kadınlara ulaşacak

Häfele Türkiye, son yıllarda büyük ivme kazanan bir yaklaşımı gözden kaçırmadı




Dünya çapında dev bir aksesuar ve donanım markası  olan Häfele zincirinin başarılı  halkalarından biri olan Häfele Türkiye, son yıllarda büyük ivme kazanan bir yaklaşımı gözden kaçırmadı.  Ülke çapında konumlanan 12 mağazasıyla aksesuarı şansa bırakmayan kadınlara ulaşmayı hedefliyor.

Aksesuar zevkten, estetikten ya da eldekini değerlendirmekten öteye geçiyor son zamanlarda. Mobilya ile birlikte büyüyen aksesuar ve mobilya donanımı sektörü de aksesuar kavramına yeni bir bakış açısı getiriyor. Öyle ki, değişen dekorasyon ve stil kavramını büyük oranda yeni nesil aksesuarlar ve donanımlar yönlendiriyor. Bunu en çok farkında olanlar da kadınlar. Çünkü mutfaklarında geçirdikleri zamanı en iyi şekilde değerlendirmek, kendilerine özel bu alanı tam kapasiteyle kullanmak istiyorlar. Bunu fark ettikleri günden beri kadınlar aksesuar ve donanım konusunda işlerini şansa bırakmıyor; mimar, iç mimar ve marangozlarını kendilerini yönlendiriyorlar. Häfele de, son zamanlarda gelişen bu trend ile en çok da kadınların gözbebeği. 

Artık  üreticiler kadınları değil, kadınlar üreticileri yönlendiriyor

Eskiden kadınlar mutfaklarını yenilerken işi tamamıyla mutfak üreticilerine teslim ediyorlardı. Üreticiler da geleneksel yöntemlerle mobilya üretir, bildikleri yöntem ve aksesuarları kullanırlardı. Dekorasyona bakış açısı o günlerden bu yana çok değişti. Estetik kaygılar kadar işlev de büyük önem kazandı. Kadınlar yeni bir mutfak yaptırmaya karar verdiklerinde marangozlarına, iç mimarlarına ne istediklerini anlatıyor, hatta onlarla birlikte Häfele mağazalarına gelip birlikte ürün seçiyorlar.

Mutfakta kadınların işlerini kolaylaştıran Häfele donanımları
Köşe dolapların kör noktalarına sık kullanılmayan ama ihtiyaç duyulduğunda da çıkarmak için ancak dolabın içindeki her şeyi boşaltmak suretiyle ulaşılabilen tencereler, tavalar yerleştirilir. Hafele'nin bu dolapları değerlendirmek için tasarlanmış köşe kiler sistemleri, yekpare raflar sayesinde tüm eşyaları tek hareketle dışarı çıkarmayı mümkün kılıyor. Hem de yumuşacık bir dokunuşla.

İki yana açılan geleneksel dolap kapakları yerine, kalkar ya da kalkar-katlanır kapak mekanizmaları sayesinde dolaplar bir düğmeye basınca katlanarak yukarı doğru açılıyor. 

Häfele, geleneksel yöntemlerle yerleştirilen mutfak malzemelerine yeni ve çok kullanışlı çözümler getiriyor. Akıllı çekmeceler sayesinde tabaklar, çatal-bıçaklar, rende, tava, kavanoz gibi yer kaplayan, üstü üste yerleştirilemediği için standart dolaplarda dağınık duran eşyalar bu söz konusu çekmece donanımları sayesinde bir düzene kavuşuyor. 

Kağıt havludan fincanlara, baharat kavanozlarından yemek kitabına kadar ortada kalabalık eden pek çok malzemeyi, tezgah üzeri askı-organizasyon sistemleriyle yerleştirme imkanı sunuyor. 

Çok miktarda alınan, bu yüzden çok yer kaplayan erzaklar için, tek dokunuşla açılan, her rafında ne olduğunu görüp malzemelere kolayca erişmeyi sağlayan boy kiler sistemleri var. Zeytinyağı şişeleri gibi devrilmeye müsait malzemeler için kaydırmaz tabanlı tezgah altı raf sistemleri de mutfakta başka bir konfor yaratıyor. Deterjanlar ve temizlik malzemeleri için çekilerek kolayca açılan, ihtiyaca kolayca ulaşılan sistemler çok işe yarayışlı. 

Tezgahların üzerini, dolap ve çekmece içlerini aydınlatmak için geliştirilen LED aydınlatma sistemleri sayesinde çekmece ya da dolap açıldığında aydınlatma otomatik olarak çalışıyor, dolabın içindeki her şey net görünüyor. 

Häfele mağazaları kadınlarla buluşma noktası

2007 yılının sonundan bu yana tüketicilerle daha çok noktada buluşarak, ulaşılabilirliğini arttırmak için mağazalar açma kararı alan Häfele Türkiye şu anda yurt çapında toplam 12 mağazasıyla hizmet veriyor. İstanbul Dudullu merkez, İstanbul Çağlayan, İstanbul İkitelli, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İnegöl, İzmir, Kayseri ve Kıbrıs'ta açılan mağazalarında kadınlarla buluşuyor. Ve mağaza sayısını arttırarak daha çok tüketiciye hizmet verebilmeyi hedefliyor.  
 
85 yıllık deneyimi ve güvenirliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen ürünler sunan Häfele, İstanbul Dudullu'da bulunan merkez mağaza ve stok alanlarını içeren tesisleri ve yurt çapında konumlanan franchise mağazalarıyla iş ortaklarına ve son tüketiciye daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor. Türkiye pazarında mobilya, kapı aksesuar ve donanım alanlarında hizmet veren Häfele, uzman kadrosu ve sektörde eşi bulunmayan 120 bin farklı üründen oluşan geniş ürün yelpazesi ile iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunuyor. 

 


Geri Dön