29 / 04 / 2024

Hukukçular Sitesi Kartal'da metrekare kirası 14 dolar!

Hukukçular Sitesi Kartal'da metrekare kirası 14 dolar!

Firma: Kılıçoğlu ve Delta Yapı

Proje: Hukukçular Towers

İstanbul Kartal’da, sahip olduğu lüks ve konfor ile emsalsiz bir ofis plazası olarak inşaatı Kılıçoğlu-Delta yapı tarafından tamamlanan Hukukçular Towers’ta futbolcular ve ünlüler rağbet gösteriyor...




18 katta toplam 104 adet ofisten oluşan ve Home ofis olarak da kullanılabilecek şekilde dizayn edilen Hukukçular Towers’ta satışlar bitti kiralamar başlayor. A bloğun tamamı yeni seçkin kiracılarını bekliyor.


Hukukçular Sitesi Kartal da metrekare kirası 14 dolar!


Hukukçular Towers’ta brüt 40 adet 75 metrekarelik, 52 adet 80 metrekarelik, 8 adet 145 metrekarelik ve 4 adet 290 metrekarelik ofis bulunuyor. Kiralama bedelleri 1. katta 14 USD’den başlarken, üst katlarda fiyatlar kat ve yönlere göre metrekare başına 20 USD’ye kadar çıkıyor. 1+0 home ofis şeklinde tasarlanan ve 1 oda + 1 duş-tuvalet ile her türlü donanıma sahip mutfaktan oluşan mekanların yer aldığı Hukukçular Towers’ta kira bedelleri üçer aylık peşin talep ediliyor, bir kira da depozito olarak veriliyor.


Teknik özellikler ve verilen hizmetler bakımından son derece zengin olan binada, profesyonel yönetim, bina içi teknik hizmet, vale, concierge, güvenlik, temizlik, ortak kullanım alanları hizmeti ve genel yönetim hizmetleri sunuluyor. Dükkanların da kiralandığı Hukukçular Towers’ta, Starbucks, Mcdonald’s, Mado gibi dev markalar  ve Finans sektöründe bulunan bankalar çoktan yerlerini aldılar. 



KARTAL’da Dünyanın en büyük Adalet Sarayına en yakın proje


Açıldığında günde 150.000 kişinin ziyaret edeceği dünyanın en büyük Adalet Sarayı olan Kartal Adalet Sarayına yürüme mesafesinde, emsalsiz bir A+ ofis projesi olan Hukukçular Towers, E-5’e ve metro istasyonuna sadece 50 mt  mesafesinde, karayolu ile de sahil yoluna 3, TEM Otoyolu’na 8, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta olmasıyla dikkat çekiyor. Hukukçular Towers, Kartal Adalet Sarayına en yakın proje ön plana çıkıyor. 


İstanbul’un Ünlü Hukuk Büroları ve Avukatları Hukukçular Towers’ı tercih ederken; bununla beraber, Yıldız Sporcular ve Ünlü  Sanatçılar da  Hukukçular Towers’da yatırımcı olarak yerini aldı.



0216 370 0 400 

http://www.kilicogludelta.com   


projeye sor



Geri Dön