28 / 04 / 2024

Hukukçular Towers Kartal'ın yeni yüzü oldu!

Hukukçular Towers Kartal'ın yeni yüzü oldu!

Adalet Sarayı'nın hemen yanında hukukçulara özel ikiz kulelerden oluşan Hukukçular Towers bölgenin, yeni yüzü oldu



Kartal'da yapımı süren dünyanın en büyük Adalet Sarayı'nın hemen yanında hukukçulara özel ikiz kulelerden oluşan Hukukçular Towers bölgenin, yeni yüzü oldu. 20 katlı, iki bloktan oluşan kulelerde, 208 home-ofis, 30 mağaza olup, mağazalarda bankalar, fast-food, cafeler, restoranlarla birlikte oturma alanları mevcut olacak ve kulelerde her katta kat bahçeleri ayrıca her home - ofis için kapalı otopark mevcut olacak.

Kılıçoğlu - Delta Yapı yetkilisi Talat Kılıç, kulelerde, ısıtma - soğutma, havalandırma sistemleri, güvenliklerde kartlı geçiş sistemleri, yangın tesisatları ve otomasyon sistemleri son derece kaliteli, konforlu ve lüks olarak imalat yapılacağı belirtildi. Adalet Sarayına 50 metre mesafede olan kulelerin ulaşım açısından metro istasyonu, E-5 ve sahil bağlantı yollarının kesiştiği noktada bulunması çok ciddi bir avantaj olduğu ve proje yapılırken hukukçuların tüm ihtiyaçlarının düşünüldüğü belirtildi.

Kılıçoglu Delta Yapı yetkilisi Talat Kılıç yatırım maliyetinin 30 milyon dolar olacağını belirtti. İstanbul Anadolu Yakasındaki tüm adliyelerin toplanacağı düşünülerek yapılan Adalet Sarayına günlük 100 bin kişinin giriş- çıkış yapacağı hesaplanmakta. 8 Mayıs'ta satışa çıkacak home ofisler için erken davrananlar karlı çıkacak.
Zaman İnşaat Emlak

www.kilicogludelta.com/tr

0216 370 0 400


Geri Dön