Genel

Hukukçular Towers'ı Coldwell Banker Adım Gayrimenkul kiralıyor!

Coldwell Banker Adım Gayrimenkul, Hukukçular Towersın kiralamada tek yetkili Gayrimenkul firması oldu Coldwell Banker Adım Gayrimenkul, Kartalda Anadolu Adalet Sarayının yanıbaşındaki Hukukçular Towersın kiralama hizmeti vermeye başladı

Coldwell Banker Adım Gayrimenkul, yüzyılı aşkın süredir 50 ülkede 3.600ün üzerinde franchise ofisi ile dünyanın ilk gayrimenkul danışmanlık şirketi olan Coldwell Bankerın tecrübesini, adaletin yeni kalesinin hemen yanı başında kurulan Hukukçular Towers ile buluşturuyor.

Kartalda Anadolu Adalet Sarayı karşısına inşa edilmekte olan Hukukçular Towersdaki ofis ve dükkanların kiralamasına Coldwell Banker Adım Gayrimenkul tarafından başlandı.  Anadolu Adalet Sarayının ana giriş kapısının hemen karşı çaprazında bulunan, 18 katlı iki kule ve 30 adet mağazadan oluşan Hukukçular Towers, 75-80-145-290 m2lik home ofis ve 58- 200 m2 arası dükkan seçenekleri ile kiracılarını bekliyor.  Proje kapsamında toplam 208 ofis yer alıyor.

A+ sınıfı modern ve prestijli ofisler bölgede adliye sarayına 50 metre yürüme mesafesinde olması nedeniyle büyük ilgi görüyor. Ayrıca metro çıkışına yakınlığı, üst katlarda şahane deniz ve adalar manzarası, en son teknolojilerin kullanıldığı akıllı bina özellikleri, üstün malzeme ve inşaat kalitesi, profesyonel site yönetimi, 7/24 güvenlik, temizlik, resepsiyon ve concierge hizmetleri, kapalı otopark, her ihtiyaca cevap verebilen mağazalar ve yaşam alanları ile de bölgenin en önemli projeleri arasında yer alıyor. 2400 TLden başlayan fiyatlarla kiralanan ofislere ilgi çok büyük.

Coldwell Banker Adım Gayrimenkul Brokerı Hakan Kayalık, kiralamada Hukukçular Towers gibi çok prestijli bir projenin yetkili gayrimenkul firması olmalarından dolayı son derece gururlu olduklarını, Coldwell Bankerın dünya genelindeki 3600 ofis ve 120 bini aşkın gayrimenkul danışmanının uzmanlığını ve uluslararası network sisteminin avantajlarını sunacaklarını belirtti. Kayalık ayrıca, Projenin gerek kalitesi gerekse de adalet sarayına yakınlığı ile, başta hukukçular olmak üzere, çeşitli sektörlerdeki yerli-yabancı büyük kurumlar  tarafından çok ilgi göreceği şimdiden belli oldu. Daha ilk günlerden çok yoğun talep almaya başladık. Coldwell Banker Adım Ofisi olarak, bir mülkün kiralanması ve satılması ile ilgili tüm süreçlere hakim olan, konularında ve bölgelerinde uzman gayrimenkul danışmanlarımız tüm süreçleri yönetiyor. dedi.

Hukukçular Towersta vakit kaybetmeden yerinizi ayırmak için, (216) 380 16 16 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Coldwell Banker Hakkında:

1906 yılında San Franciscoda, Colbert Coldwell ve Benjamin Arthur Banker tarafından gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulmuştur. Coldwell Banker, ticari gayrimenkul, lüks gayrimenkul, satış sonrası hizmet ve mortgage konularındaki uzmanlıklarını Coldwell Banker Commercial, Previews International, Concierge ve Coldwell Banker Mortgage olarak markalaştırmıştır. Bugün 50 ülkede 3.600ü aşkın franchise ofisi ve 120.000i aşkın Gayrimenkul Danışmanı ile hizmet vermektedir. 500 milyar USD işlem hacmi ve 6,6 milyar USD cirosu ile büyümeye devam etmektedir. Türkiye ve K.K.T.C master franchiseı olarak 2007 yılında çalışmalarına başlamıştır. www.coldwellbanker.com , www.coldwellbanker.com.tr