28 / 04 / 2024

Hukukçular Towers'ın yüzde 70'i satıldı! 460 bin TL'ye!

Hukukçular Towers'ın yüzde 70'i satıldı! 460 bin TL'ye!

Kılıçoğlu Group ve Delta Yapı'nın inşa ettiği Hukukçular Towers projesinde home ofislerin yüzde 70'i satıldı. Kartal'da inşa edilen Hukukçular Towers projesinde alanları 75 ile 290 metrekare arasında değişen home ofislerin fiyatları 460 bin lira ile 2 mil



Dünya'nın en büyük Adalet Sarayı İstanbul'a yapılıyor. Ülke çapında büyük projelere imza atan 5 mimarın katılımıyla kısmi bir yarışma yapılarak birinci seçilen projenin yapımına başlanan inşaat, yaklaşık 300 Milyon TL 'ye malolacak. 198 Milyon TL 'ye ihale edilen yapım işinin kdv dahil tutarı 300 Milyon TL 'yi bulacak.

360 bin metrekare kapalı alan olarak inşa edilmesi planlanan Adalet Sarayı dünyanın en büyük Adalet Sarayı olarak inşa edilmiştir. Bina, Ceza Mahkemeleri, Hukuk Mahkemeleri, Başsavcılık, Sosyal Tesis, Sağlık Ünitesi ile Adli Tabiplik olmak üzere 6 ana bloktan oluşacak ve içinde toplam 325 adet duruşma salonu olacaktır. Bir adet Cumhuriyet Başsavcısı, 307 Cumhuriyet Savcısı, 20 Cumhuriyet Başsavcısı Vekili, 380 Hakimin çalışacağı günde yaklaşık 100 bin kişin giriş çıkış yapacağı düşünülmüştür. Kalabalık duruşmalar için yapılacak salonlar 200 metrekare olacak ve bunun dışında Ağır Ceza Mahkemeleri duruşma salonlarının da 80-100 , diğer salonların ise 40-60 metrekare büyüklüğünde olacağı yapılmıştır. Binada yaklaşık 4500 araçlık biri açık olmak üzere 4 adet otopark olması planlanmaktadır.

Adliye Sarayı'na yakın konumda inşa edilen Hukukçular Towers projesinde 208 adet home ofisin yüzde 70'i satılmış durumda. Projede home ofislerin en küçüğü 75 metrekare, en büyüğü 290 metrekare büyüklükte. Fiyatlar 460 bin TL'den başlıyor, 2 milyon 470 bin TL'ye kadar yükseliyor. Firma ödeme koşulları konusunda herhangi bir kampanya yapmıyor.

Hukukçular Towers projesi Kartal'da, Kılıçoğlu Group ve Delta yapı tarafından inşa ediliyor. 2010 yılının Mart ayında yapımına başlanan Hukukçular Towers 'ın 2012 yılının Mayıs ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Hukukçular Towers, 2 blokta toplam 208 home ofis ve 30 mağazadan meydana geliyor. Bloklar 20 katlı olarak planlandı.

Hukukçular Towers projesi Adalar ve deniz manzaralı bir konumda yükseliyor. Dört tarafı yollarla çevrili bir noktada hayata geçirilen hukukçular Towers projesinde kapalı otopark, kat bahçeleri gibi avantajlı özellikler bulunuyor.

Proje Detayları
MEKANİK ÖZELLİKLERİ :
Isıtma – Soğutma ( VRV ) , Havalandırma Sistemleri

ELEKTRİK ÖZELLİKLERİ :
ELEKTRİK – KUVVETLİ ve ZAYIF AKIM TESİSATI
Elektrik tesisatında TSE belgeli malzemeler kullanılacaktır.  
 
1. Aydınlatma Tesisatı

Tesisat genel olarak sıva altı olarak ve TSE standartlarına uygun olacaktır.Ortak alanlar, çevre aydınlatma ve otoparklar Akıllı bina sistemi gereği, aydınlatma otomasyonu ile aydınlatılacaktır.Elektrik panoları, elektrik çarpmalarına karşı korumalı olacaktır.Priz ve anahtarlar yeteri sayıda ve TSE belgeli olacaktır.
2. Topraklama Tesisatı

Tüm bağımsız bölümlerde topraklama tesisatı yapılacaktır.Ayrıca Bina geneli için temel topraklama sistemi kurulacaktır
3. Telefon Tesisatı

Her daire minimum 6 harici telefon hattı için altyapı kurulacaktır.Daire içinde, yeterli sayıda telefon, data ve TV prizi konulacaktır.
4. Renkli görüntülü Interkom Sistemi

Daireler monitör üzerinden güvenliği (resepsiyonu) direkt olarak arayabilecek,Misafirler güvenlik üzerinden daire ile görüşebileceklerdir.Acil durumlarda asansör kabinlerinden güvenlik aranabilecektir.
5. Paratoner

Projesine uygun koruma çaplı sadece elektrostatik alan değişimi prensibi ile çalışan çift etkili erken akıllı uyarılı veya piezo elektrik kristali iyonizasyon kaynak başlıklı aktif yakalama uçlu. LCIE belgesine haiz olacaktır.
 
6. Yangın Algılama ve İhbar Sistemi

Bağımsız bölümler(daireler), ortak alanlar, otoparklar, akıllı yangın algılama sistemi ile korunacaktır. Sistem akıllı bina sistemi ile entegre çalıştığından ötürü, acil durumlarda asansörlerin kontrolü, uyarı anonsu, yönetime anında ihbar verilmesi için diğer sistemleri harekete geçirmektedir.
7. Digital Paket Yayın Altyapısında Merkezi Uydu Anten Sistemi

Digital TV ve/veya kablolu TV izlenebilecektir. Ayrıca karasal yayınların izlenebilmesi için her daireye gerekli altyapı getirilerek, yeterli sayıda TV/Uydu Prizi tesis edilecektir.Özel digital yayın kanallarına abone olunarak, priz ile TV arasında decoder bağlanarak ilave TV kanalları izlenebilecektir.
8. Jeneratör

Elektrik kesintilerinde yol, çevre aydınlatma, merkezi sistemler, ortak teknik altyapı cihazlarına ve tüm dairelere acil enerji gereksinimini karşılamak üzere jeneratör ve tesisatı tesis edilecektir.
9. Bina Giriş Kontrolü

Resepsiyon girişinde tesis edilecek Access control sistemi ile daire sahipleri kendilerine ait giriş kartlarını sisteme okutarak katlara çıkış yapabilecek, misafirler ise resepsiyonda güvenliğin yardımı ve daire sahibinin onayına bağlı olarak binaya giriş yapabilir.
10. Kamera Sistemi (çevre ve Ortak Alanların Kamera Sistemi ile Takibi)

Bina içerisinde (ortak alan ve otoparklar) ve dışarısında gerekli yerlere tesis edilecek gece görüşlü, renkli kameralar ile 24 saat süre ile güvenlik tarafından izleme ve kayıt yapılacaktır.

DIşž CEPHE ÖZELLİKLERİ :
Giydirme Cam Cephe Sistemleri

OFİS İçİ MEKAN ÖZELLİKLERİ :

OTOPARKLAR : Her Ofise kartlı geçiş sistemli kapalı otopark

ASANSÖR : Her Blokta 1 ‘ i yangın kaçış asansörü olmak üzere toplam 4 adet ithal asansör

0 216 370 0 400
www.kilicogludelta.com

 

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön