Ekonomi

Hükümetten EYT açıklaması: Maaşlar toplu mu yatacak?

Milyonlarca kişinin gözü kulağı EYT düzenlemesine çevrildi. Peki EYT ne zaman yasalaşır, eğer süreç uzarsa EYT'liler maaşlarını toplu olarak mı alacak? AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç açıkladı. Tunç konuşmasında şu cümleleri kullandı:"Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'mıza bağlık teknik ekip kendi çalışmaları tamamladılar

AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, A Haber ekranlarında EYT gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Tunç konuşmasında şu cümleleri kullandı:

"Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'mıza bağlık teknik ekip kendi çalışmaları tamamladılar. AK Parti Grup Başkanvekillerinin bulunduğu ortamda bir sunum yaptılar. Teklifin teknik detaylarının ne olacağı, ne kadar kişinin faydalanabileceği, eski yasa ve getirmek istediğimiz teklifte neler olabileceğine yönelik açıklamalarda bulundular. 

Şimdi tabi sıra kanun teklifine dönüştürme aşamasına geldi. Tabi ki TBMM’de bu taslak üzerinde AK Parti grubumuz var. Onlarla bir istişare yaptıktan sonra son değerlendirmemizi yapıp kanun teklifini TBMM’ye sunacağız. 

EYT NE ZAMAN YASALAŞACAK? 

İslam Memiş altını olanı uyardı! '1 gramınız bile varsa...'

Emekli promosyonlarında yarış kızıştı! Bankalar kesenin ağzını açtı!

Dolarda yeni rekor! Piyasalarda büyük hareketlilik!