28 / 04 / 2024

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...



Yapılan açıklama doğrultusunda Hulusi Acar 1972 doğumludur. Acar, Galatasaray Lisesi'nin ardından, İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Hulusi Acar, Türk Hava Yolları ve Koçtaş gibi köklü firmalarda çeşitli pozisyonlarda çalıştıktan sonra 2000 yılında Turkcell bünyesinde yer almıştır.

MediaMarkt Türkiye’de Mart 2018’den bu yana Operasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi (COO) olarak görev alan ve bu görevi başarı ile sürdüren Hulusi Acar, çalışmalarını kasım ayı itibarı ile MediaMarkt Türkiye’ye Üst Yöneticisi (CEO) olarak yapacak.

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Hulusi Acar, MediaMarkt bünyesine katıldığı 2018 senesinden bu yana markanın mağaza sayısını iki katına çıkaran ve 230 bin metrekareden çok fazla alana yayılan 96 mağazası ve dijital satış kanallarına liderlik eden Acar, aynı zamanda, pazarlama, bütünleşik kanal yönetimi, müşteri deneyimi ve bağlılığı programlarının yönetimini de üstlenerek markanın pazar liderliğinde katkıda bulundu.

Hulusi Acar, Türkiye’nin grubun en başarılı ülkelerinden biri haline gelmesinde de önemli bir rol oynamıştır. Hulusi Acae, evli ve iki çocuk babasıdır, Acar, LiSA 2021 Perakende Kategorisinde Yılın Lideri ödülü sahibidir.

Mehmet Ali Akben kimdir? Mehmet Ali Akben ne iş yapar?

 


Geri Dön