Sektörel

Hulusi Belgü AYD Başkanı oldu!

AYD- Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu Dernek Genel Merkezi’nde yapıldı. 2009’dan beri Kurucu-Başkan Hakan Kodal veda etti. AYD’de de Multi Development Türkiye CEO’su Hulusi Belgü Başkan oldu...


Sektörün sorumlu lider kuruluşu olan AYD’nin kurucusu ve kuruluşundan itibaren de yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan Hakan Kodal, daha önce de çeşitli toplantılarda belirttiği gibi 2013 yılı Olağanüstü Genel Kurulu’nda “Başkan” olarak misyonunu tamamladığını ifade ederek veda etti. 


Kodal veda mesajında; “Kuruluşumuzdan bugüne kadar, AYD sektörünün sorumlu lideri oldu. Türkiye ekonomisinin temel taşlarından birisini oluşturan organize perakende ve AVM sektörlerinin sağlıklı gelişimi için çok önemli projelere öncülük yaptı.Sektörün şeffaflaşması ve kurumsallaşması adına önemli adımlar attı, bazı sorunlarına çözümler getirdi, bazılarının çözümü için çabaladı, sektörünün sözcüsü oldu.Tabii ki tüm bu yaptıklarımız, sizlerin desteği olmadan asla gerçekleşemezdi. Sektörümüzün bu son derece önemli görevine bizleri layık gören bütün üyelerimize Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ederim. Ayrıca AYD üyelerine, Komitelerine, Genel Sekreterimize, Yönetim Kurulu Üyelerine, AYD ekibine, danışmanlarımıza ve kuruluşumuzdan itibaren büyük desteklerini gördüğüm medya temsilcilerine çok teşekkür ediyorum. 

Yeni dönemde sorumluluk alacak değerli çalışma arkadaşım Hulusi Belgü başkanlığındaki yönetime şimdiden başarılar diliyorum. Eminim, AYD bayrağını çok daha yukarılara taşıyacaklar” dedi.


www.ayd.org.tr