29 / 04 / 2024

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

ABD Merkez Bankası Fed'in faizleri artıracağına yönelik gelen açıklamalar doları yükseltti. Doların yükselmesiyle dün hurda fiyatlarına zam geldi. Peki hurda fiyatları bugün ne kadar? Bakır ve demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.



Bakır ve demir fiyatları Çin'den gelen talep umutları arasında desteğini korumaya devam ediyor. Dün güçlenen dolar kurunun etkisi ile zam gelen hurda fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor.

BAKIR VE DEMİR FİYATLARINDA SON DURUM!

Londra'da bakır fiyatları, piyasa katılımcılarının Çin'de talep toparlanması umutlarını sürdürmesiyle beş haftanın en düşük seviyesinden toparlandı.

Dalian ve Singapur'da demir cevheri vadeli işlemleri, yatırımcıların Çin'de emlak şirketleri için durgun görünümü hesaba katarak talep beklentilerini değerlendirmeye devam etmesiyle dar işlem hacminde bir miktar yükselişe geçti. 

Tüm bu gelişmelerine etkisi yurt içi hurda fiyatlarını nasıl etkiledi. Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 2023 hurda fiyatları kaç TL? 16 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

 


Geri Dön