Genel

HürriyetKıyasla.com yenilendi!

Bireysel krediler, kredi kartları, vadeli mevduat, GSM ve internet tarifeleri   gibi günümüz insanının bütçesinde önemli bir yer tutan harcamalarını alternatifleriyle kıyaslama imkanı sunan www.hurriyetkiyasla.com   bir yaşına bastı

Bireysel krediler, kredi kartları, vadeli mevduat, GSM ve internet tarifeleri   gibi günümüz insanının bütçesinde önemli bir yer tutan harcamalarını alternatifleriyle kıyaslama imkanı sunan www.hurriyetkiyasla.com   bir yaşına bastı.

Objektif kıyaslama ve online başvuru olanağı sunan Hürriyet Kıyasla , birinci yaş gününü kutlarken ara yüzünü de yeniledi.   Tüketicinin bütçesini korumayı hedefleyen www.hurriyetkiyasla.com"da   kullanılacak konut kredisinde yüzde 47"ye varan bir indirim sağlama imkanı bulunuyor.

Yüzde 47"lik tasarruf elinizde
Hürriyet Kıyasla Portal Müdürü Nuray Kentli Caner, masraflar dahil gerçek maliyetine göre en yüksek ve en düşük kredileri baz alarak, toplam kredi ödemesinde ciddi   oranda tasarruf edilebileceğini söylüyor. œGlobal ekonomik kriz, hepimize tasarrufun önemini gösterdi. Herkes nasıl tasarruf edebileceğini araştırmaya ve bütçesini doğru yönetmeye yöneldi. Bütçe yönetiminde, tüketicinin tüm seçenekleri karşılaştırıp bilinçli bir şekilde doğru kararı vermelerine yardım eden bizim gibi sistemler, tüm dünyada büyük ilgi görüyor diye konuşan Kentli Caner, fiyat kıyaslama sitelerinin Türkiye"de bilinirliğinin henüz düşük olduğunu söylüyor. Kentli Caner , œOysa, fiyat kıyaslaması yapılarak 100   bin TL"lik konut kredisinin ödemesinde 48   bin TL"ye yakın tasarruf edilebil ir diyerek kıyaslama sitelerini önemine vurgu yapıyor.