30 / 04 / 2024

Hüseyin Aslan: Sağlık Serbest Bölgesi projemiz EXPO kadar önemlidir!

Hüseyin Aslan: Sağlık Serbest Bölgesi projemiz EXPO kadar önemlidir!

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, bu kaybın her şeyin sonu olmadığını vurguladı, " İzmir, akıllı projelerle Avrupa' nın marka şehirleri araşma girecek " dedi...



CHP  İzmir  Büyükşehir Başkan aday adayı Aslan, "Sağlık Serbest Bölgesi, dünyayı kentimize taşır, ona odaklanalım" dedi.


İZMİR'İN EXPO'ya veda etmesi kentte büyük üzüntü yaratırken CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı, Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, bu kaybın her şeyin sonu olmadığını vurguladı, "İzmir, akıllı projelerle Avrupa'nın marka şehirleri araşma girecek" dedi. Aslan, teknik kapasitesi yüksek uzmanlardan oluşan 'Ege Koop Proje Merkezi'nde İzmir'i dünya vizyonuna taşıyacak önemli projeler üzerinde çalışıldığını kaydetti. Üç yıl önce başlanan bu çalışmaların meyvelerini verdiğini ifade eden Aslan, şöyle dedi: "Sağlık Serbest Bölgesi projemiz EXPO kadar önemlidir. Yıllar içinde büyüyecek, gelişecek, dünya çapında bir girişim olacaktır. Şimdiden ABD ve AB üyesi birkaç ülkeden yatırımcılarla görüştüm. Sağlık Serbest Bölgesi projemiz İzmir'i sağlık Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan turizminin başkenti yapacaktır. Bu proje sadece İzmir'i değil, Ege'yi kalkındıracaktır." 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön