Genel

Hüseyin Avni Mutlu: En temel hedefimiz model bir şehircilik!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beyoğlu Kaymakamlığı ve belediyesini ziyaret ederek, ilçede incelemelerde bulundu. Vali Mutlu, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ile ilçe kaymakamı Hasan Şenses’i makamında zi

Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretin ardından Vali Mutlu, Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı makamında ziyaret ederek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Mutlu, daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İstanbul’un kendini yenileyen ve geleceğe hazırlayan bir şehir olduğunu dile getirerek, İstanbul’da Beyoğlu gibi farklı bölgelerin yapısal müdahalelere ihtiyaç duyduğunu anlattı.

Beyoğlu’nda yapısal çalışmaların devam ettiğini belirten Mutlu, "Halkımızın, insanımızın daha iyi bir çevrede, imarı daha düzgün bir alanda yaşaması için elimizden geleni yapıyoruz. Farklı kamu hizmetlerini daha rahat alabilecekleri, belediyelerden daha iyi hizmet alabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Dolayısıyla bu çarpık yapılaşmanın düzeltilmesi gereken alanlar var. En temel hedefimiz model bir şehirciliktir. İstanbul’u geleceğe hazırlama konusunda bu çarpıklık sorununun ortadan kaldırılması için gayret sarf ediyoruz" diye konuştu.

Mutlu, İstanbul’da depreme dayanıksız yapıların yıkılıp yerine yenilerinin yapılması konusunda ciddi çalışmaların yürütüldüğünü belirterek, bu konuda kamu alanlarıyla ilgili ciddi çalışmaların sürdüğünü söyledi. Vali Mutlu, ziyaretlerin ardından Belediye Başkanı Demircan ve beraberindeki heyetle ilçenin çeşitli, tarihi, turistik mekanları ve ibadet yerlerinde de inceleme yaptı.
AA

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

İstanbul Valisi: Depreme dayanıksız yapılar yıkılmalı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beyoğlu Kaymakamlığı ve belediyesini ziyaret ederek, ilçede incelemelerde bulundu.

Vali Mutlu, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ile ilçe kaymakamı Hasan Şenses'i makamında ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretin ardından Vali Mutlu, Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı makamında ziyaret ederek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Mutlu, daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İstanbul'un kendini yenileyen ve geleceğe hazırlayan bir şehir olduğunu dile getirerek, İstanbul'da Beyoğlu gibi farklı bölgelerin yapısal müdahalelere ihtiyaç duyduğunu anlattı. Vali Mutlu, "İstanbul'da depreme dayanıksız yapıların yıkılıp yerine yenilerinin yapılması konusunda ciddi çalışmalar yürütülüyor." şeklinde konuştu.
Zaman

En temel amaç model şehircilik

Vali Mutlu, daha iyi bir çevre ve düzgün yaşam alanı için Beyoğlu’ndaki çarpık yapılaşmanın düzeltilmesi gerektiğini söyledi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beyoğlu Kaymakamlığı ve belediyesini ziyaret ederek ilçede incelemelerde bulundu. Vali Mutlu, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ile Kaymakam Hasan Şenses ve Başkan Ahmet Misbah Demircan’ı makamında     ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Mutlu, İstanbul’un     kendini yenileyen ve geleceğe hazırlayan bir şehir olduğunu dile getirerek, İstanbul’da Beyoğlu gibi farklı bölgelerin yapısal müdahalelere ihtiyaç     duyduğunu anlattı.

HER ŞEY DAHA İYİ İÇİN

Beyoğlu’nda yapısal çalışmaların devam ettiğini belirten Mutlu “Halkımızın, insanımızın daha iyi bir çevrede, imarı daha düzgün bir alanda yaşaması için elimizden geleni yapıyoruz. Farklı kamu hizmetlerini daha rahat alabilecekleri, belediyelerden daha iyi hizmet alabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Dolayısıyla bu çarpık yapılaşmanın düzeltilmesi gereken alanlar var. En temel hedefimiz model bir şehirciliktir. İstanbul’u geleceğe hazırlama  konusunda bu çarpıklık sorununun ortadan kaldırılması için gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.
Star