Genel

Hüseyin Sarıhan, Yuva TopluKonut Mühendislik ve Yapı A.şž. ’yi kurdu!

şžirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yalçın Dursun, Başkan Yardımcısı olarak Deniz Soytemiz ve Nihat Küskü, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Fatih Mehmet Yuvalı ve Hüseyin Sarıhan görev yapacak

Yuva TopluKonut Mühendislik ve Yapı Anonim şžirketi"nin kurucuları; Burak Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited şžirketi, Duray Yapı Teknik Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi, Meşale Taahhüt Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Anonim şžirketi, Hüseyin Sarıhan ve Fatih Mehmet Yuvalı olarak belirlendi.

İstanbul Kadıköy"de hayata geçirilen Yuva TopluKonut Mühendislik ve Yapı A.şž. 1 milyon TL sermayeye sahip. şžirketin sermaye dağılımı ise şu şekilde;

250 bin TL"si Burak Mühendislik İnşaat"a,
250 bin TL"si Duray Yapı Teknik"e,
250 bin TL"si Meşale Taahhüt Yapı İnşaat"a,
125 bin TL"si Hüseyin Sarıhan"a,
125 bin TL"si ise Fatih Mehmet Yuvalı"ya ait.

Yuva TopluKonut Mühendislik ve Yapı A.şž."nin iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak.

şžirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yalçın Dursun, Başkan Yardımcısı olarak Deniz Soytemiz ve Nihat Küskü, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Fatih Mehmet Yuvalı ve Hüseyin Sarıhan görev yapacak.

Adres: Koşuyolu Mahallesi-Kadıköy


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com