03 / 05 / 2024

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company marka değeri yüzde 18 artış gösterdi...

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company marka değeri yüzde 18 artış gösterdi...

Hyundai Motor Company, dünyanın en saygın marka araştırma kuruluşu Interbrand’e değerini yüzde 18 yükselterek tüm dikkatleri üzerine çekti. Hyundai'nin değerini 13 senedir art arda yükselterek 20,4 milyar dolara çıktığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...



Interbrand'ın 'En İyi Global Markalar 2023' sıralamasında marka değerini 13 yıldır art arda çıkartarak 20,4 milyar dolara çıkaran Hyundai, en iyi 100 marka arasında da 32’inci sıraya geldi.

Hyundai’nin yoğun elektrifikasyon atakları ve gelecekteki mobilite vizyonu da marka değerinin artmasında önemli bir ölçüt olduğu belirttildi. Hyundai, otomotiv endüstrisinin elektrifikasyon devrimini çeviklikle yönlendirirken özellikle iki retro-fütüristik EV'si IONIQ 5 ve IONIQ 6 modelleriyle hem Amerika hem de Avrupa pazarında önemli bir alternatif olarak öne çıkmaktadır. Hyundai, 2024 senesinde daha büyük bir amiral gemisi olarak elektrikli SUV modeliyle de pazar beklentilerini karşılayarak bu ivmeyi sürdürmeyi hedefliyor. Hyundai öte yandan, Pony Coupe'nin tasarımını ve ruhunu miras alan N Vision 74 konsepti ile hidrojenli yüksek performanslı araçlar üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Hyundai Grubu, bünyesindeki 45 şirketi ile Kore'nin ve dünyanın en büyük gruplarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Dünya çapında 180.000'den fazla personeli bulunan Grup; motorlu araçlar üretimi, mühendislik, inşaat, gemi yapımı, çelik, petrokimya, makine, havacılık, elektronik ve finans sektörlerinde faaliyet göstermektedir. 

 Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company marka değeri yüzde 18 artış gösterdi...

HYUNDAİ MOTOR ÜRETİYOR MU?

Toplam 1 milyon m²'lik alana sahip olan ve Hyundai Motor Company'nin denizaşırı ülkelerde kurduğu ilk üretim tesisi olma unvanını da elinde bulunduran Hyundai Assan İzmit Fabrikası, üretimi biten her aracı 1.500 noktadan kontrol ederek sahibine ulaştırıyor.

HYUNDAİ PARÇALARI NEREDE ÜREİLİYOR?

Türkiye'degerçekleşen üretim kapsamında başta Almanya, İngiltere ve İtalya olmak üzere çok sayıda ülkeye otomobil ihracatı yapan eden Hyundai Assan İzmit Fabrikası, 1997 yılından beri Türkiye ekonomisine katma değer sağlıyor.

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company Ulsan'da elektrikli araç fabrikası açacak

Hyundai'den kasım ayına özel büyük indirim fırsatı! Hyundai hem indirim hem de sıfır faiz kampanyası yapacak

Hyundai'nin yenilenen Ioniq 5 modeli ilk kez görüldü

 


Geri Dön