Otomobil

Hyundai Bayon'dan kampanya! 2022 Mart fiyat listesi!

Hyundai Türkiye fabrikalarında üretimini gerçekleştirdiği  B sınıfı SUV modeli Bayon'un mart ayına ilişkin güncel fiyat listesini açıkladı. İşte güncel fiyat listesi...Tedarik sorunları otomobil fiyatlarının ciddi oranlarda artmasına neden oluyor

Güncel kur ile yaşanan belirsizlik Türkiye'de otomobil pazarlarına da olumsuz yansıdı. Tedarik sorunları otomobil fiyatlarının ciddi oranlarda artmasına neden oluyor. 2022 model otomobil almak isteyenler fiyat etiketlerini görünce, sıfır otomobil hayallerini erteliyorlar.

Hal böyle olunca sıfır otomobil pazarlarıda durma noktasına geliyor. Güney kore otomobil devlerinden olan Hyundai mart ayına özel Bayon modelinde bir indirim kampanyası düzenlediğini duyurdu. 

Eğer sıfır otomobil satın almak gibi bir niyetiniz varsa, Hyundai Bayon modelinin fiyat etiketine göz atabilirsiniz. Hyundai Bayon fiyat etiketleri bu indirim kampanyası ile ciddi oranlarda düşüş gösterdi. Hyundai Bayon, B sınıfı SUV modeli bir otomobil.

 

Ülkemizde SUV modellerinin fiyat etiketleri oldukça pahalı, SUV modellerinin en uygun fiyatı bile yaklaşık 400 bin TL'den başlıyor. Hyundai'nin Türkiye'de otomobil fabrikaları bulunuyor. Bayon'da Türkiye'de üretilen bir otomobil modeli olduğu için fiyatının daha uygun olması bekleniyor. Ancak durum öyle değil bakıldığında Bayon modelinin şu anki indirimli fiyatı bile ilk çıkış fiyatından iki kat daha artmış durumda.

Peki Hyundai Bayon mart ayı fiyat listesinde son durum ne? İşte fiyat listesi...

Hyundai Bayon özellikleri

Bayon, modernliği ve eşsiz tasarımı ile SUV sınıfının dengesini değiştirmeye geliyor. Işık stili, geniş iç hacmi ve sahip olduğu akıllı teknolojilerle uzun bir özellik listesi sunarak segmentindeki dengeleri tamamen değiştiriyor. Hyundai SmartSense güvenlik özelliklerinden oluşan kapsamlı bir liste ile alıcılarının karşısına çıkıyor. Merkezi dokunmatik ekranın sunduğu Apple CarPlay desteği sayesinde model, akıllı telefonları bağlayabilir ve telefon fonksiyonlarını büyük ekrana kolayca yansıtabiliyor.

Hava girişi bandı ve ince LED gündüz farları ile mükemmel bir uyum sağlayarak aracın ön tasarımına benzersiz bir görünüm kazandırıyor. Hyundai SUV ailesinin temel tasarım öğeleri sayesinde kendinden emin ve iddialı bir duruşa sahip olan Bayon modeli, tamamen LED olan üç parçalı far grubu ve üst bölümde gündüz farlarından ayrılmış sinyal lambalarıyla farkını ortaya koyuyor. Hyundai baz donanımı seviyesinde 1.4 litrelik benzinli motor ile alıcılarının karşısına çıkıyor. 100 beygir güç üretebilen motoru manuel şanzıman ile kombine ediliyor.

Hyundai Bayon modeli 2022 Mart ayı fiyat listesi

Hyundai'den şimdi Bayon modeli alın, 6 ay sonra ödemeye başlayın. Kampanya mart ayı boyunca tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerli oluyor.

1 - 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Manuel
Liste fiyatı:
357.700 TL 

2 - 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Otomatik
Liste fiyatı:
386.000 TL 

3 - 1.4 MPI 100 PS Style Benzin Otomatik
Liste fiyatı:
396.700 TL 

4 - 1.4 MPI 100 PS Elite Benzin Otomatik
Liste fiyatı:
431.700 TL 

5 - 1.0 T-GDI 100 PS Style Benzin DCT
Liste fiyatı:
455.900 TL 

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Kia'dan bahar kampanyası! İşte Stonic, Xceed, Ceed, Rio, Bango 2022 Mart fiyat listesi!

Hyundai i20 modeli için düğmeye bastı! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Hyundai Elentra'dan 26 bin TL'lik indirim! İşte Hyundai Mart 2022 fiyat listesi!

Renault Captur 2022 Mart fiyat listesi!

Renault'ta Clio'da kampanya! 2022 Mart fiyat listesi! Bu fırsat kaçmaz!