Otomobil

Hyundai Elantra fiyatları kaç TL'den başlıyor? En ucuz Hyundai Elantra hangisi? İşte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Araba alacak kişiler Hyundai Elantra fiyatlarını merak ediyor. Hyundai Elantra, şık tasarımıyla dikkat çeken arabalar arasında yer alıyor. Peki Hyundai Elantra fiyatları kaç TL? İşte Hyundai Elantra 7 Nisan 2022 fiyat listesi... Daha uzun, daha büyük ve daha alçak tasarımıyla ön plana çıkan Hyundai Elantra, sportif görünüme ve cesut hatlara sahip

Hyundai Elantra, elmas kesim ayrıntıları ve sıra dışı güvenlik donanımlarıyla dikkat çekiyor. Daha uzun, daha büyük ve daha alçak tasarımıyla ön plana çıkan Hyundai Elantra, sportif görünüme ve cesut hatlara sahip. 

Hyundai Elantra, dijital gösterge ve kontrolleriyle kaiteli sürüş deneyimi sunuyor. 10,25” tam renkli panel ekranı ve navigasyon ekranı, panoramik bir görüntü sağlayarak, kontrol sağlanmasını kolaylaştırıyor. 

Araba alacak kişiler Hyundai Elantra fiyatlarını merak ediyor. Hyundai Elantra, şık tasarımıyla dikkat çeken arabalar arasında yer alıyor. 

Peki Hyundai Elantra'nın iç ve dış tasarım, performans ve güvenlik özellikleri neler? Hyundai Elantra fiyatları kaç TL? İşte Hyundai Elantra 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

 

64 renkli ambiyans ayrıntısıyla gece saatlerinde de araba kullanmayı sıra dışı ve keyifli hale getiren Hyundai Elantra'da, siyah, gri+bej ve siyah+açık gri olmak üzere 3 iç tasarım rengi sunuluyor. 

Üç boyutlu parametrik tasarımıyla dikkat çeken Elantra, LED farları, 17 inçlik alaşım jantları, H tasarıma sahip bütünleşik LED stop lambası ve bagaj kapağının üzerindeki keskin kenarlı spoiler ile sportif bir görünüme sahip.

Hyundai Elantra'nın yeni geliştirilmiş olan 3. nesil platformu, yakıt verimliliği sağlayan motorlarıyla çeviklik ve denge sağlıyor. En iyi sürüş performansını yaşatan Elantra'da 6 ileri manuel ve CVT otomatik şanzıman seçenekleri bulunuyor. 

Hyundai Elantra, ön çarpışma engelleme asistanı, akıllı hız sabitleme kontrolü, sürücü dikkat uyarısı ve şerit takip asistanı gibi özellikleriyle de ön plana çıkıyor. Elantra, 9 farklı renk seçeneği ile otomobil alacaklara sunuluyor. 

Aracın dikkat çeken özellikleri arasında, takip mesafesi koruma sistemi, yolu izleyen araç kamerası, otomatik frenleme sistemi, elektrikli sürücü koltuğu, BOSE üst düzey ses sistemi yer alıyor. 

Peki Hyundai Elantra fiyatları kaç TL? İşte Hyundai Elantra 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hyundai Elantra 7 Nisan 2022 fiyat listesi

- 1.6 MPI 123 PS Style, Benzin, Manuel

Azami / Maksimum Liste Fiyatı: 463.000 Türk Lirası 

Azami / Maksimum Kampanyalı Satış Fiyatı: 436.633 Türk Lirası 

- 1.6 MPI 123 PS Style Comfort, Benzin, CVT

Azami / Maksimum Liste Fiyatı: 488.500 Türk Lirası 

Azami / Maksimum Kampanyalı Satış Fiyatı: 481.000 Türk Lirası 

1.6 MPI 123 PS Smart, Benzin, CVT

Azami / Maksimum Liste Fiyatı: 543.300 Türk Lirası 

Azami / Maksimum Kampanyalı Satış Fiyatı: 538.300 Türk Lirası 

Editörün Notu: Bu haber 7 Nisan 2022 16:13'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 14 lira 75 kuruş, euro 16 lira 12 kuruş, altının gramı ise 918 lira 89 kuruş değerindedir.

Ford Transit Minibüs fiyatları ne kadar? Araba alacaklar dikkat! İşte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Fiat Ducato sıfır kilometre ne kadar? En ucuz Fiat Ducato kaç TL? İşte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Fiat Doblo'dan şok kampanya! Yarısını peşin yarısını 1 yıl sonra öde! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Volkswagen fiyatları ne kadar? En ucuz Yeni T-Roc'un fiyatı şaşırttı! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com