Otomobil

Hyundai Elantra'da dev kampanya! Şimdi al, 2023 Kasım’da öde! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

Hyundai Elantra'nın 2023 yılı nisan fiyat listesi paylaşıldı. Elantra'nın yeni fiyatını görenler çok şaşırdı. Peki Hyundai Elantra'ya ne kadar zam geldi, özellikleri neler? İşte detaylar... Açıklanan yeni listeye bakıldığında Elantra fiyatlarının zamlandığı görüldü

Hyundai, nisan ayında fiyat listelerini bir kere daha güncelledi. Açıklanan yeni listeye bakıldığında Elantra fiyatlarının zamlandığı görüldü. Hyundai Elantra sahibi olmak isteyenler nisan ayı fiyatını araştırıyor. İşte nisan ayı fiyatları...

SÖZ KONUSU PERFORMANS OLDUĞUNDA BEKLENTİLERİNİ SINIRLAMA

Otomobilin yeni geliştirilen üçüncü jenerasyon platformu, yakıt verimliliğine sahip motorlarla çeviklik ve denge sağlarken, gittiğiniz her yerde size maksimum sürüş performansını sunar.

AKILLI HIZ SABİTLEME KONTROLÜ (SCC)

Ön radar sensörlerini kullanan Dur&Kalk fonksiyonlu Akıllı Hız Sabitleme teknolojisi, otomatik hızlanma ve fren yapma özelliğiyle hızı stabil tutarak öndeki taşıt ile aranızdaki mesafeyi korur. Trafiğin tıkanması durumunda Dur&Kalk özelliği, aracın durma noktasına gelene kadar fren yaparak yol açık olduğu zaman istenen hıza ulaşana kadar otomatik bir şekilde hızlanır.

Peki, Hyundai Elantra kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

TEKNOLOJİSİYLE SİZİ KENDİSİNE BAĞLAYACAK

Bu otomobilin son derece sezgisel ve kolay kullanıma sahip olan gelişmiş bağlantı teknolojisi, aracınız ile her zaman bağlantıda kalmanızı sağlar. Aynı zamanda, sürüş tecrübenize daha fazla yenilik getirir.

DİNAMİZMİN EN SIRA DIŞI HÂLİ

Otomobilin parametrik elmas kesim detayları bulunan tasarımı, uzatılmış motor bölümü kapağının ve pürüzsüz tavan çizgilerinin geometrik estetiğini göz önünde olarak vizyon sahibi ve yenilikçi stilini tamamlar.

HYUNDAİ ELENTRA TEKNİK ÖZELLİKLERİ

HYUNDAİ ELENTRA FİYATLARI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.hyundai.com/tr/tr

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Nisan 2023 tarihinde saat 05.42'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.29 Türk Lirası, Euro 21.08 Türk Lirası, altının gramı ise 1250 Türk Lirası değerindedir.

Hyundai İ20 N nisan ayına özel uygun fiyatıyla sürücülerini bekliyor! İşte Hyundai İ20 N ile ilgili tüm merak edilenler

Hyundai İ10 nisan ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

Hyundai İ20 nisan ayı fiyatı belli oldu! Hyundai İ20’ye zam geldi mi, ne kadar zam geldi?