Otomobil

Hyundai İ10’a mayıs ayı kapsamında şok fiyat! Hyundai İ10'nun güncel fiyatı ne kadar oldu?

Sıfır km Hyundai fiyatları yükselmeye devam ediyor. Hyundai, diğer aylarda olduğu gibi mayıs ayında da modellerine zam yaptığını duyurdu. Bu zamla beraber Volkswagen Hyundai İ10’a tam 54 bin TL zam geldi! 10 Mayıs 2023 fiyat listesi... Hyundai’nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan 2023 yılı mayıs ayı fiyat listelerine göre İ10’a bu ay dudak uçuklatan zam geldi

Hyundai’nin en sevilen modelleri arasında yer alan İ10’a şubat, mart ve nisan aylarında olduğu gibi mayıs ayında da zam geldi. Hyundai’nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan 2023 yılı mayıs ayı fiyat listelerine göre İ10’a bu ay dudak uçuklatan zam geldi.

 

GENİŞ VE GÜZEL

Stiliyle farkını ortaya koyan yeni kabinde ferah desenler, dokular ve son teknoloji multimedya sistemi sizi temiz ve çağdaş bir görünümle kullanıcısını karşılıyor. Konsol üzerinde yer alan ve kapı panellerindeki göz alıcı 3B bal peteği deseni, kokpite sportif bir görüntü ilave ediyor. Yuvarlak havalandırma panelleri, konsolu kapı paneline doğru uzatarak bu otomobile daha ferah bir ambiyans verirken, dikkatleri de kapıdaki ve torpido bölmesinin üstünde yer alan geniş depolama gözlerine çekmeyi başarıyor.

Peki, Hyundai İ10 kaç TL? Özellikleri neler? İşte detaylar...

OTOMATİKLEŞTİRİLMİŞ MANUEL ŞANZIMAN

Bu otomobilde bulunan 5 vitesli otomatikleştirilmiş manuel şanzıman, geleneksel otomatik vitese nazaran hafifliği ve daha düşük sürtünme seviyesiyle, otomatik vitesin kolaylık ve rahatlığını yüksek verimlilikle sentezleyerek sunar ve sizin yerinize vites değiştirir.

 

HYUNDAİ İ10 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

HYUNDAİ İ10 FİYATLARI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.hyundai.com/tr/tr

EDİTÖR NOTU: Bu haber 6 Mayıs 2023 tarihinde saat 05.23'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.51 Türk Lirası, Euro 21.50 Türk Lirası, altının gramı ise 1266 Türk Lirası değerindedir.

Hyundai’nin İ20’ye tam 20 bin TL zam geldi! İ20’nın yeni fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı!

Volkswagen Golf R mayıs ayı fiyatı çok şaşırtacak! Yen fiyatı görenler resmen şok oldu!

Volkswagen Golf’e bu ay gelen zam oranı herkesi şaşırttı! Volkswagen Golf ne kadar zamlandı? Özellikleri neler?