Otomobil

Hyundai Kona’ya gelen zam resmen dudakları uçuklattı! Hyundai Kona’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Ürettiği her modeliyle her zaman büyük ses getirmeyi başaran Güney Kore otomobil üreticisi Hyundai, her ay olduğu gibi bu ay da araç fiyatlarını güncelledi. Açıklanan yeni fiyatlara bakıldığı zaman Kona modeline 40 bin TL zam yapıldığı görüldü. İşte 13 Mayıs 2023 fiyat listesi... Bu kapsamda, Kona modeline tamı tamına 40 bin TL zam yapıldı

Türkiye’de en çok sevilen ve tercih edilen araç markaları arasında yer alan Hyundai; şubat, mart ve nisan aylarında olduğu gibi bu ay da fiyatları zam yaptı. Bu kapsamda, Kona modeline tamı tamına 40 bin TL zam yapıldı.

TARZININ SPORTİF YANINI KEŞFET

Bu araçla beraber ilk defa sunulan ve motor sporlarından ilham alarak dizayn edilen KONA N Line, güçlü performans detaylarıyla beraber kendine hayran bırakmak için doğdu. Daha büyük hava girişleri, gövdeyle aynı rengin olduğu çamurluk kaplamaları, cesur ızgaranın üzerinde tekrar dizayn edilen kaput çizgisi ve karakteristik tarzını yansıtan rüzgâr deflektörü ile beraber KONA N Line ilk görüşte olduğu gibi aynı zamanda her sürüşte de kendine hayran bırakmayı başarıyor.

Peki, Hyundai Kona ne kadar oldu? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

YOLU SARAN, DİNAMİK TAMPON TASARIMI

Tampon üzerinde, N Line stilini belirgin hale getiren rüzgâr deflektörünün alçak köşe kanatçıkları, yolu saran bir görünüm oluştururken, aynı zamanda motor sporlarına da göz kırpıyor.

HYUNDAİ KONA TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1.0 T-GDI 4x2

1.6 T-GDI 4x2

1.6 CRDi 48V 4x2

HYUNDAİ KONA FİYATI

1.0 T-GDI 120 PS Style Benzinli DCT Fiyatı: 865 bin TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.hyundai.com/tr/tr

EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Mayıs 2023 tarihinde saat 05.24'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.56 Türk Lirası, Euro 21.24 Türk Lirası, altının gramı ise 1265 Türk Lirası değerindedir.

Hyundai Tuscon Hibrit'e son dakika zammı! Tuscon’un hibrit modeline tam 93 bin TL zam geldi!

Hyundai Tuscon'a bu ay da tam 60 bin TL zam geldi! Tuscon’un yeni fiyatını duyanlar resmen şoke oldu!

Hyundai Bayon’un mayıs ayı fiyatlarında büyük değişiklik! Hyundai Bayon’a hatırı sayılır bir zam yapıldı!