Otomobil

Hyundai, merakla beklenen fiyat güncellemesini yaptı! SANTA FE Hibrit'te beklenmedik zam geldi!

Türkiye’deki otomobil firmaları güncel fiyatlarını bir bir açıklıyor. Firmalar, kimi modellerine zam yaparken, kimi modellerine de indirim yapıyor. Bu kapsamda, Hyundai de yeni fiyatlarını duyurdu ve SANTA FE Hibrit modeline zam yaptığı öğrenildi. Her ay araç fiyatlarında değişikliğe giden Hyundai, mayıs ayı kapsamında da araçlarının fiyatların güncelleme yaptı

Hibrit araç sektörüne yeni bir soluk getiren Hyundai, SANTA FE Hibrit modeli ile büyük ses getirdi. Her ay araç fiyatlarında değişikliğe giden Hyundai, mayıs ayı kapsamında da araçlarının fiyatların güncelleme yaptı. Hyundai’nin resmi internet sitesinden duyurulan fiyatlara bakıldığı zaman SANTA FE Hibrit modeline zam yapıldığı görüldü.

HİBRİT

SANTA FE Hibrit, bir SUV modeli olarak optimum hibrit performansı elde etmek için, elektrikli motorun çıkış gücünü ve performansını artıran özel bir TMED (Şanzımana Entegre Elektrikli Cihaz) ile donatıldı.

HER YÖNÜYLE ETKİLEYİCİ

SANTA FE Hibrit, performansıyla beraber yolda rakip tanımayan bir duruş sergilerken, varolan donanımlarla yolculuklarınızın her anından keyif almanıza olanak sağlayarak, sizi kusursuz denge hissiyle tanıştırıyor.

Peki, Hyundai SANTA FE Hibrit’in yeni fiyatı ne kadar oldu? Özellikleri neler? İşte detaylar...

İÇ HACİM

Çeşitli koltuk varyasyonu opsiyonları ve kullanışlı özellikleriyle birlikte bu araçta herkes için yer var. Üçüncü sıra koltuklara kolay bir şekilde erişmek üzere ikinci sıra koltukları katlamak ve ileri kaydırmak amacıyla ihtiyaç duyduğunuz yegâne şey bir düğmeye dokunmak. Bunun yanı sıra, iki eliniz de doluyken Akıllı Bagaj Kapağı gibi ince düşünülmüş ayrıntılar da yaşamınızı kolaylaştıracak.

HYUNDAİ SANTA FE HİBRİT TEKNİK ÖZELLİKLERİ

HYUNDAİ SANTA FE HİBRİT FİYATI

1.6 T-GDI HEV 230 PS 4x4 Progressive Hibrit Otomatik Fiyatı: 2.225.000 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.hyundai.com/tr/tr

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Mayıs 2023 tarihinde saat 05.17'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.68 Türk Lirası, Euro 21.40 Türk Lirası, altının gramı ise 1275 Türk Lirası değerindedir.

Hyundai Kona’nın elektrikli modeline flaş zam geldi! Herkes Kona Elektrik’in yeni fiyatını konuşuyor!

Hyundai Kona’ya gelen zam resmen dudakları uçuklattı! Hyundai Kona’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Hyundai Tuscon Hibrit'e son dakika zammı! Tuscon’un hibrit modeline tam 93 bin TL zam geldi!