Otomobil

Hibrit otomobillerde yeni bir heyecan! Hyundai Tuscon Hibrit'te çok şaşırtacak fiyat!

Hyundai’nin hibrit otomobil kullanmak isteyenler için ürettiği Tuscon Hibrit'in nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, Hyundai Tuscon Hibrit özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 15 Nisan 2023 fiyat listesi... Bu kapsamda, Hyundai nisan ayı fiyat listesini yayımladı

Hibrit otomobil fiyatları araştırılırken, 2023 model otomobillerin de fiyatları merak ediliyor. Bu kapsamda, Hyundai nisan ayı fiyat listesini yayımladı. Açıklanan listede Tuscon Hibrit modelinin fiyatı dikkat çekti. 

ÇEVRE DOSTU HİBRİT BİR SÜRÜŞ DENEYİMİNİN DİNAMİK HÂLİ

Eğer ekolojik dengeye duyarlı bir sürüş sizin açınızdan önemliyse, TUCSON Hibrit, çevre dostu bir sürüş tecrübesini sürüş keyfinden ödün vermeden mükemmel rahatlığıyla sunuyor. Snisanstream G1.6 T-GDi motor ve 44,2 kW elektrikli motordan gelen güç, turbo şarjın da yardımıyla 230 PS’ye kadar ulaşarak eşsiz bir performansa ulaşıyor ve sizi adeta bir hayal yolculuğuna çıkarıyor.

Peki, Hyundai Tuscon Hibrit kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

NEREYE GİDERSENİZ GİDİN, IŞIK SAÇIN.

İlerici ve sofistike… TUCSON’un, adeta deprem etkisi yaratan detaylarını barındıran dizaynını anlatan iki kelime. Etkileyici geometrik formlar, keskin açılar ve dünyanın ilk gizli aydınlatma teknolojisinin yer aldığı Parametrik LED Gündüz Farları bir arada bulunarak TUCSON’a kuvvetli ve eşsiz bir görünüm kazandırıyor ve bu yönüyle kendi sınıfındaki bütün araçlardan ayrı bir konumda yer alıyor. Parametrik LED Gündüz Farları, yarım aynalı far özelliğiyle, farlar kapalıyken saklanıyor ve açıldığında ızgarayı adeta parlak bir kuşun kanadıymışcasına  sarıp sarmalayarak TUCSON’un eşsiz far dizaynını ortaya çıkarıyor.

 

HYUNDAİ TUSCON HİBRİT TEKNİK ÖZELLİKLERİ

HYUNDAİ TUSCON HİBRİT FİYATI

1.6 T-GDI HEV 230 PS 4x4 Elite Plus Hibrit Otomatik Fiyatı: 1.657.000 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.hyundai.com/tr/tr

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Nisan 2023 tarihinde saat 05.18'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.34 Türk Lirası, Euro 21.27 Türk Lirası, altının gramı ise 1246 Türk Lirası değerindedir.

Hyundai Tuscon nisan ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! Zam geldi mi? Özellikleri neler?

Hyundai Bayon çok konuşulacak nisan ayı fiyatlarıyla satışta! Özellikleri ve güncel fiyatı burada!

Hyundai Elantra nisan ayı fiyatı belli oldu! Şimdi al, 2023 Kasım’da öde!