17 / 07 / 2024

Hyundai yeni Bayon 1 milyon 95 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu! 

Hyundai yeni Bayon 1 milyon 95 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu! 

Hyundai Bayon, şimdi de makyajlı versiyonuyla satışlara damgasını vurarak markanın Pazar payını arttırmasında önemli bir rol oynayacak. Yeni BAYON, kapsamlı güvenlik özellikleri ve güncellenen tasarım öğeleriyle dikkat çekiyor. 


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Hyundai, B-SUV sınıfındaki iddialı modeli BAYON’un makyajlı versiyonunu Türkiye’de 1 milyon 95 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Hyundai, cesur ve sağlam tasarıma sahip yeni BAYON modelini Türkiye’de satışa sundu. Markanın Türkiye’deki fabrikasında üreterek 40’tan fazla ülkeye ihraç ettiği model, aynı zamanda B-SUV segmentinde en çok satılan modellerden biri olarak öne çıkıyor. 

Hyundai yeni Bayon 1 milyon 95 bin TL den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu! 

YENİ HYUNDAİ BAYON ÖZELLİKLERİ!

Yeni BAYON, Avrupa için özel olarak tasarlanmış crossover SUV gövde tipiyle keskin ve farklı bir tasarıma sahip.

Kesintisiz ufuk ışık imzası oluşturmak için tercih edilen ön LED gündüz farları, yeni tip ön tamponla birlikte daha sportif ve daha dinamik bir görsellik sunuyor.

Şekli ve deseni yenilenen radyatör ızgarası da otomobile daha cesur ve daha sağlam bir görünüm kazandırıyor. Hyundai BAYON, arkada da yeniden tasarlanmış bir tampona sahip.

Dinamik görüntüyü pekiştiren yeni stil 16 ve 17 inç jantlar da otomobilin makyajla beraber gelen özelliklerinden bir diğeri.

Hyundai BAYON, göz alıcı oranları ve güçlü grafik özellikleriyle fark yaratan şık ve havalı bir tasarıma sahip. Ön ve arka taraftaki makyaj operasyonuna ek olarak yan taraftaki dinamik omuz ve kama şeklinde bir görünüm ise olduğu gibi korunmuş.

Genel olarak hem araç gövdesindeki hem de ışık mimarisindeki açısal çizgiler, üçgen şekiller ve yatay çizgiler, otomobildeki genişliği vurguluyor.

Yeni BAYON, Apple CarPlay, Android Auto, kablosuz şarj cihazı, ön arka USB girişleri ve Bluetooth bağlantısı gibi özellikleri de standart olarak tüm versiyonlarda sunuyor.

Bu arada öndeki USB-A bağlantı noktası aynı zamanda veri aktarımına da olanak tanıyarak yolcuların telefonlarını aracın bilgi-eğlence sistemine bağlamasına olanak tanıyor.

Birinci sınıf 6 hoparlörlü ses sistemi de yolculara yüksek kaliteli bir müzik deneyimi vaat ediyor. Yeni BAYON, ön ve arka yolcu konforunu en üst düzeye çıkarmak için geniş bir yaşam alanı sunuyor.

İyi aydınlatılmış bir iç mekana ve geniş bir bagaj alanına sahip olan BAYON, çok renkli ön ortam aydınlatma teknolojisi seçeneğine de sahip.

YENİ HYUNDAİ BAYON 1 MİLYON 5 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Türk işçisinin emeğiyle İzmit’teki Hyundai Assan fabrikasında üretilen Yeni BAYON’da “Jump”, “Style” ve “Elite” olmak üzere üç farklı donanım seviyesi bulunuyor.

***Hyundai BAYON’un satış fiyatları ise donanım seviyesi ve motora bağlı olarak 1.095.000 TL ile 1.345.000 TL arasında değişiyor.

571 bin TL'den başlayan fiyatlar ile  Hyundai Bayon!

Hyundai'den tam 176 bin TL'lik Haziran 2024 indirimi! İşte Bayon ve Tucson güncel fiyat listesi!

Geri Dön