27 / 04 / 2024

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...



Elektrikli araç alacaklara bir müjde de Hyundai'den geldi. Hyundai Yeni Kona Elektrik modelini Türkiye'de satışa sunuyor. Yeni KONA Elektrik, teknolojik donanımları, sağladığı konfor ve rahatlıkla oldukça iddialı. 

Şirketten konuya ilişkin yapılan açıklamada, Hyundai'nin, geleceğe yönelik elektrifikasyon stratejisi çerçevesinde yepyeni bir B-SUV modelini daha Türkiye'de satışa çıkardığı belirtildi. 

İkinci nesil Hyundai Kona, benzinli ve hibrit olacak şekilde en geniş güç aktarma organları yelpazesiyle geçen sene satışa çıkmış ve kısa zamanda B-SUV segmentinde tasarım ve konfor açısından farkındalık oluşturmuştu. B-SUV segmentindeki en kapsamlı ürün paketlerinden birini sunan Hyundai, şimdi de kullanıcılar için tamamen elektrikli Yeni KONA modelini satışa sunuyor. 

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Yeni Kona Elektrik, Türkiye'ye özel Advance donanım seviyesiyle Elektrikli B-SUV segmentinde ulaşılabilir fiyatı ve sınıfındaki ideal donanım seviyesiyle ön plana çıkıyor. Optimum seviyede donanıma sahip olan Advance versiyonu, yüzde 10 ÖTV bareminde bulunan avantajlı fiyatlardan biri olarak Hyundai'nin elektrikli ürün gamındaki pazar payına da katkı sağlayacak. 

Yeni Kona Elektrik, tasarımdan ödün vermeden aerodinamik performansta dikkatleri çekerken, aerodinamik ön bölüm ve bagaj kapağı arasındaki göz dolduran çamurluk kemerleri ve bağlantılı parametrik yüzey tasarım, entegre stop lambası (HMSL) ile birleşerek saten krom spoylere doğru muazzam bir forma sahip. 

Kona Elektrik, sağlam ve sportif karakteri bir arada sunuyor ve özel tasarıma sahip 17 inç jantlarıyla da sürüş dinamiklerini ön planda tutuyor. Araç, pikselleştirilmiş gündüz farları ve farlardaki piksel grafiklerle benzersiz bir görünüme sahip olurken, canlı gövde renkleri de otomobilin ikonik tasarımı ön plana çıkarılıyor. 

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Yeni Kona Elektrik'te, pek çok  Hyundai modelinde kullanılan entegre çift 12,3 inçlik panoramik ekran bulunuyor. Bu ekran ve navigasyonlu multimedia ekranları, kullanıcıya hem konfor hem güvenlik sağlıyor.

Araç, pikselli gündüz farları ve projeksiyon tipi LED akıllı ön aydınlatma sistemine ilave olarak, şarj kapağı don önleme sistemi, yeni şarj portu bölmesi gibi detaylara yer veriliyor. B-SUV'ların çoğunda olmayan ileri seviyedeki Hyundai Smart Sense ADAS özellikleriyle donatılarak yolda en yüksek düzeyde güvenliği ve rahatlğı yaşatan Kona Elektrik, kaçınma manevrası, kavşak geçişi, güvenli şerit değişimi sağlayan İleri Çarpışma Önleme Yardımı (FCA 1.5) gibi ek güvenlik sistemleriyle de dikkat çekiyor. 

Elektrik, Şeritte Kalma Yardımcısı (LKA), Akıllı Hız Sınırı Yardımı (ISLA), Sürücü Dikkat Uyarısı (DAW) ve Uzun Far Yardımı (HBA) gibi çeşitli diğer gelişmiş sürücü destekleriyle üst düzek korume ve kondor sunan araçta, Akıllı Hız Sabitleyici (SCC), Şerit Takip Asistanı (LFA) ve İleri ve Geri Park Mesafesi Uyarısı (PDW) gibi çeşitli teknolojiler bulunuyor. 

Tamamıyla elektrikli olan model, Türkiye’de şimdilik tek pil seçeneğiyle satışa çıkıyor. Advance donanım seviyesiyle birlikte gelen 48,4 kWh’lik versiyon, 156 PS (115 kW) güç sağlarken maksimum olarak da 377 kilometrelik bir sürüş menzili (WLTP) sağlıyor. 100 kW DC hızlı şarj ile KONA Elektrik'in şarjı, 41 dakikada yüzde 10'dan yüzde 80'e çıkabiliyor. 48,4 kWh pil seçeneğine sahip standart versiyon, 11 kW AC şarjla da 4 saat 55 dakikada pilini tamamen fulleyebiliyor. 

Hyundai Yeni Kona Elektrik, 1 milyon 499 bin Türk Lirası'na satışa sunuluyor. 

Ayrıntılı bilgi için: https://www.hyundai.com/tr/tr

KDV'den muaf arsa ve arazi arayanlara Milli Emlak'tan büyük müjde! Fiyatlar 39 bin 500 TL'den başlıyor!

Yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü 2023'ün son çeyreğinde yüzde 7.9 arttı!

Uzmanlardan yarısı bizden kampanyası açıklaması: Kentsel dönüşüme ilgi artacak, inşaat sektörü hareketlenecek!


Geri Dön