Otomobil

Hyundai Yeni Kona'nın görselleri yayınlandı! Yeni Kona benzinli, hibrit ve elektrikli motor seçenekleriyle geliyor!

Hyundai Motor Company, B-SUV modeli Kona’nın yeni neslini tanıtan ilk görsellerini resmen yayınladı. İşte Hyundai Yeni Kona'nın özellikleri... Tamamen elektrikli bir model baz alınarak geliştirilen Yeni Kona, fütüristik bir tasarıma ve önceki jenerasyona göre yükseltilmiş bir görünüme sahip

Hyundai Motor Company, B-SUV modeli Kona’nın yeni neslini tanıtan ilk görsellerini resmen yayınladı. Tamamen elektrikli bir model baz alınarak geliştirilen Yeni Kona, fütüristik bir tasarıma ve önceki jenerasyona göre yükseltilmiş bir görünüme sahip. 

Evrensel bir mimariye ve değişik zevklere hitap eden motor tipleri ile versiyonlara sahip olan Hyundai Yeni Kona, tamamen elektrikli (BEV) başta olmak üzere, hibrit elektrikli (HEV) ve içten yanmalı motor (ICE) opsiyonlarıyla alıcılara sunulacak. Daha fazla sportif bir görünüm ve sürüş isteyenler için de N Line versiyonu bulunuyor. 

 

Ödüllü IONIQ serisini takip ederek çok daha yenilikçi ve geliştirilmiş EV fonksiyonelliği ile ön plana çıkan Yeni Kona, çeşitli aktarma organlarıyla da hem sürüş hem de yakıt ekonomisini üst seviyeye taşıyor. 

Daha cesur kabiniyle estetiği vurgulayan araç, bir önceki nesle göre (EV) 150 mm daha uzun bir şekilde üretildi. Bu şekilde uzunluğu 4.355 mm'ye ulaştırılan otomobilin yine önceki modele göre genişliği 25 mm ve dingil mesafesi de 60 mm yükselmiş. 

Yeni Kona, tamamen EV modeller başrol olarak geliştirildi ve benzinli motor tipindeki tasarımının elektrikli modelleri anımsatmasıyla dikkatleri çekiyor.

Pürüzsüz ve aerodinamik bir ambiyansa sahip Hyundai Yeni Kona,  düz çizgi halindeki LED DRL gündüz farları ve tamponun her iki köşesine yerleştirilen farları ile karakterini ön plana çıkarıyor. Yeni nesil Parametrik Piksel özelliği ile dikkat çeken araç, dört bir yanındaki keskin ve çapraz çizgileriyle şık bir görünüm sunuyor. Arka kısımda ise yine çizgi şeklindeki lamba ve spoylerin saten krom çıtasına entegre edilmiş yüksek teknolojili bir stop lambasının (HMSL) yer aldığı Kona, Hyundai'nin popüler EV serisinin farkındalığını ortaya çıkarıyor. 

Tasarımdaki piksel grafik ayrıntılarına yine pikselden ilham alan 19 inç alaşım jantlarının destek olduğu Hyundai Yeni Kona, isteğe bağlı olarak tercih edilebilen siyah yan aynaları ve tavan rengiyle sürücüleri cezbediyor. 

Araç, N Line versiyonda da daha geniş hava girişlerine sahip gövde kitiyle dikkatleri çekiyor. N Line versiyon, çift çıkışlı son susturucu ve gümüş renkli yan marşpiyellerle tasarlandı. 

Yeni Kona, 12,3 inçlik çift geniş ekranlar ve kayan kokpit tasarımı sayesinde yüksek teknoloji mobilite izlenimi sağlıyor. Ortam aydınlatması, kullanıcı deneyimini ve rahatlığını üst seviyeye taşırken, orta konsoldan direksiyon arkasına taşınan vites kolu sayesinde de daha geniş bir iç hacim sunuluyor. 

HYUNDAİ YENİ KONA 20 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ 

Hyundai, Yeni KONA modeliyle ilgili tüm ayrıntıları gelecek aylarda açıklayacak. Aracın fiyatları henüz belli olmadı. 

Ayrıntılı bilgi için: https://www.hyundai.com/tr/tr

Editör Notu: Bu haber 20 Aralık 2022 tarihinde saat 14:32'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.73 Türk Lirası, euro 19.85 Türk Lirası, altının gramı ise 1083 Türk Lirası değerinde.

Hyundai Kona'da 5 bin lira indirim fırsatı! Bu fiyata kaçmaz! 10 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hyundai Kona Elektrik'te şimdi al Haziran 2023'te öde fırsatı! Kona Elektrik bu ay ne kadar? 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Ağustos'tan beri zamlanmayan Hyundai Kona Elektrik'te yeni kampanya! 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Hyundai Kona Elektrik kaç lira oldu? Şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla! 18 Eylül 2022 Kona Elektirik fiyat listesi