Otomobil

Hyundai'den bomba gibi fiyat listesi: Herkes bayilere koşacak!

Hyundai, Elantra modeli için şubat ayına özel kampanyalı fiyat listesini açıkladı. Araba almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. Peki Hyundai'den otomobil sahibi olmak isteyener en az ne kadar ödemeli? Hyundai Elantra şubat ayı fiyat listesi ne oldu? İşte merak edilen fiyat listesi...Açıkladığı fiyat listesiyle alıcılarını sevindirdi

Türkiye'de yıldızı parlayan otomobil markalarından Hyundai, Elantra modeli için şubat ayı 2022 kampanyalı fiyat listesini açıkladı. Açıkladığı fiyat listesiyle alıcılarını sevindirdi. Güney Kore kökenli olan Hyundai, Türkiye'de de açtığı fabrikalarda otomobil üretiyor. Ancak Türkiye'de ürettikleri otomobiller yurt dışına nazaran daha donanımlı seçenekleriyle alıcılarına sunuluyor. Tasarımıyla ve yeni fiyat listesiyle alıcılarını sevindiren otomobil markası Hyundai, Elmas kesim olarak belirlediği Elantra modelinde konforu ve güvenliği birleştirerek şık bir tasarıma imza atıyor.

Bununla birlikte...

 

Otomobil alıcılarına yeni özellikler ve avantajlarla geliyor. Hyundai Elantra sedan modeli sportif bir görünüme sahip ve artık daha geniş. Geniş bir tasarıma sahip olmasına rağmen aracın alçak olması dikkatleri üzerine çeken özelliklerinden sadece bir tanesi. Ayrıca sürücünün kendini güvende hissetmesi için yüksek motor gücüne de sahip. İç mekan tasarımıyla öne çıkan bu model ailelerin geniş bagaj ihtiyacını da karşılayabilir. Otomobil yakıt ihtiyacını da en düşük seviyeye indirgeyerek yakıt verimliliği sağlıyor.

Hyundai, Elantra sedan modeli CVT otomatik ve altı ileri manuel şanzıman seçenekleri ile alıcılarına sunuluyor. 2022 senesine girdiğimiz bu dönemde dolar kurunun dalgalanmasıyla araba fiyatları da yükselişe geçti. Hyundai şubat 2022 fiyat listesini güncelledi.

İşte merak edilen o fiyat listesi ...

 

İşte Hyundai Elantra şubat 2022 fiyat listesi...

1.6 MPI 123 PS Smart Benzin, CVT
Fiyatı: 507.225 TL
Kampanyalı satış fiyatı: 502.225 TL

1.6 MPI 123 PS Style Comfort Benzin, CVT
Fiyatı: 469.725 TL
Kampanyalı satış fiyatı: 462.225 TL

1.6 MPI 123 PS Style Benzin, Manuel
Fiyatı: 445.225 TL
Kampanyalı satış fiyatı: 396.543 TL

Peugeot modelleri Avrupa'nın yükselen yıldızı mı oluyor?

Fiat Egea diğer markaları çılgına çevirecek güncel fiyat listesini açıkladı!

Volkswagen Tiguan fiyat listesi şubat 2022!

Renault Clio güncel fiyat listesiyle otomotiv sektörüne bomba gibi oturdu!

Otomotiv sektörünü hareketlendirecek proje: Fabrika çıkışlı 2. el dönemi başlıyor!

Bitcoin yükseliş dönemine geçiyor!

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı!