Otomobil

Hyundai'den çok konuşulacak kampanya! Şimdi al, Aralık'ta öde avantajını kaçırmayın

Mayıs ayında Hyundai'nin çok tutulan araç kampanyaları arasına ilave edilen özel kampanya için son günlere doğru geliniyor. Hyundai'nin türlü popüler modellerinde öne çıkan "Şimdi al, Aralıkta öde" avantajı için son çağrı yapıldı. Kampanyanın detayları haberimizde.Bu sebeple, firmaların tertiplediği kampanyalar yakından takip edilerek, uygun ücretli araç sahibi olma avantajları aranıyor

 

Araç ücretleri her geçen gün yükselirken, vatandaşlar için sıfır araç satın almak neredeyse olanaksız hale geliyor. Bu sebeple, firmaların tertiplediği kampanyalar yakından takip edilerek, uygun ücretli araç sahibi olma avantajları aranıyor.

Hyundai, müşterilere emsalsiz özelliklere sahip üstün özellikli araçlar sunma mantığıyla "Şimdi al Aralıkta öde" kampanyasını ilan eti. Bu kampanya bağlamında, Mayıs ayı süresince geçerli olan 0 kilometre modelleri uygun ücretlerle satışa sunuluyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, yetkili satış bayilerine başvuru kaydı oluşturmak için gelmeleri kafi oluyor.

 

Bu kampanya, senelerdir bütçelerine ve tercihlerine uygun bir araç satın almak isteyen vatandaşlar için büyük bir önem arz ediyor. Hyundai'nin nitelikli ve donanımlı araçlarını daha erişilebilir ücretlerle satın almak isteyenler için bu kampanya büyük bir avantaj sunuyor. Kampanya ayrıntılarını öğrenmek ve başvuru yapmak için yetkili satış bayileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Hyundai'den çok konuşulacak kampanya! Şimdi al, Aralık'ta öde avantajını kaçırmayın

KAMPANYA DETAYLARI PAYLAŞILDI: SON GÜN 31 YARIN

Hyundai'nin sıfır kilometre araç kampanyası, banka kredisi katkısı ile beraber büyük alaka görüyor. Kampanya koşullarını karşılayanlar, araçlarını para vermeden satın alıp ödemelere sene bitiminde başlayabiliyorlar.

Bu ödeme kolaylığı Hyundai müşterilerine özel olarak arz ediliyor ve Mayıs ayı süresince geçerlidir. İsteyen müşteriler, anlaşmalı bankalar vesilesi ile taşıt kredisi alarak ödemelerini yapabilmektedir.

Hyundai'nin "Şimdi al, Aralıkta öde" kampanyası 31 Mayıs tarihinde bitecektir ve sadece yetkili satıcılar üstünden geçerlidir. Kredi kampanyasıyla beraber ödemelerin başlayacağı Aralık 2023 için Garanti BBVA ile anlaşma yapılmıştır.

Garanti BBVA ortaklığı ile arz edilen taşıt kredisi kampanyası, vade bedeli ve kredi bedeli üstünden 6 ay ertelemeli olarak kullanılabilmektedir. Müşteriler, yeni arabalarını %3,49 faiz seviyesi ile 6 ay ertelemeli kredi alternatifi ile satın alabilmektedir.

Yapı Kredi üstünden yararlanmak isteyen müşteriler ise istedikleri tutar bandına bağlı olarak değişen vade süreleriyle 3 ay ertelemeli kredi olanağından yararlanabilmektedir. Yapı Kredi ile yapılan alımlarda ise %3,39 faiz seviyesiyle ödeme gerçekleştirilebilmektedir.

Hyundai'nin bu teklifi, i20, i10, Elantra, Staria ve Tucson modelleri için 31 Mayıs tarihine kadar yapılmaktadır. Kampanyadan faydalanmak isteyenler, yetkili satıcılarla iletişime geçebilir ve ayrıntılı bilgi alabilirler.

Kaynak: www.hyundai.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 31 Mayıs 2023 tarihinde saat 00:05'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 21.00 Türk Lirası, euro 22.50 Türk Lirası, altının gramı ise 1386 Türk Lirası değerinde.

İş Bankası'nda Haziran hazırlığı! Güncellenen promosyonlar emekliyi mest eti

Ünlü ekonomist korkutan uyarıyı yaptı! 'Herkes hazırlıklı olsun'

ING Bank'tan Mayıs ayına bomba veda! Emekliler adeta bayram edecek