Otomobil

Hyundai’den görülmemiş kampanya! 295 bin TL’ye yeni araç sahibi olun!

Hyundai’den yeni kampanya geldi. Otomobil almak isteyenlere 295 bin TL'ye yeni araç. İşte detaylar!Hyundai o modelini 295 TL’den satışa sundu

Hyundai kampanyası, araç almayı erteleyenler, pahalılık nedeniyle araç alamayanlar için geldi. Hyundai o modelini 295 TL’den satışa sundu.

İşte detaylar…

Hyundai görülmemiş bir kampanyaya imza attı. O model 295.000 TL'ye satılıyor. Sadece bir gün geçerli olacak bu kampanya ile arabanızın anahtarını kapın. Otomobil fiyatlarının aşırı yükselmesi ve alınamayacak durumda olması nedeniyle otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar sıkıntı çekiyor. Güzel bir araç sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürecek bir müjde Hyundai’den geldi. Sıfır araç almak isteyenler, piyasayı araştırdığında araç fiyatlarının oldukça yüksek olduğunu gördü. Fakat bu yıl araç piyasası çok hareketli geçeceğe benziyor. Nedeni de dünyaca ünlü markaların uyguladığı indirim kampanyası.

İşte merak edilen kampanyaya dair detaylar...

HYUNDAİ'DEN YENİ KAMPANYA! SADECE 295 BİN TL'YE SIFIR ARAÇ!

Otomobil almak artık eskisinden daha zor bir hale geldi. Fiyatlar artınca son yıllar araç alımları düştü, otomobil piyasasında bir durgunluk yaşanıyor. Bunun önüne geçebilmek için kimi zamanlarda dünyaca ünlü araç markaları indirim kampanyaları düzenliyor. Dünyaca ünlü Hyundai markası sürprizi açıkladı. Hyundai markası sadece Türkiye için satış yapmayı düşünüyor. Hyundai'nin Santro modeli pazarlara inmiş durumda. Fiyatlar da belli oldu. Hyundai Santro modeli özellikle Asya ülkelerinin vazgeçilmez modellerinden bir tanesidir. Asya'da popüler olan bu araç şimdi de Türkiye'ye geliyor. Üstelik görülmemiş bir fiyatla satılacak.

Hyundai Santro 295 bin TL'den satışa çıkmaya hazırlanıyor. Birçok alım gücü düşük olan vatandaş bu aracı almak için harekete geçti. Böyle bir haberin gelmesi uzun bir süredir bekleniyordu. Araç sahibi olmak isteyenler nitekim son dönemlerdeki artışlar nedeniyle araç sahibi olamıyordu. Dahası aracını değiştirmek isteyenler de araçlarını değiştiremiyordu. Bu fırsat ile pek çok vatandaş gerçekleştirmek istedikleri emellerini yerine getirecek. Detaylar için en yakın Hyundai araba mağazalarına uğrayabilirsiniz.

MTV 2023 NE ZAMAN ÖDENİR?

MTV ödemeleri iki taksit halinde ödenir. İlk taksit, Ocak ayında, ikinci taksit ise Temmuz ayında ödenecek. Ocak ayında yapılan ödemeler 1 Ocak ile 31 Ocak tarihlerinde, Temmuz ayında yapılacak olan ödemeler 1 Temmuz ile 31 Temmuz tarihlerinde ödeme işlemi gerçekleşiyor.

Evlenecek çiftlere devlet desteği! Düğün hibesi sizleri bekliyor! İşte şartlar!

Erken emeklilik onlara vurdu! 48 yaşını geçenler bu listede! İşte detaylar!