30 / 06 / 2024

İBB açıkladı! İstanbul'un orman manzaralı en güzel tesisi açıldı, fiyatları da çok ucuz!

İBB açıkladı! İstanbul'un orman manzaralı en güzel tesisi açıldı, fiyatları da çok ucuz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehrin en güzel noktalarını İstanbulluların hizmetine açmaya devam ediyor. Buna göre, gerçekleştirilen ve devam edilen çalışmalar doğrultusunda İstanbul’un orman manzaralı en güzel tesisi de açılmış oldu.



İstanbullulara şehrin kalabalığından uzaklaşarak rahat bir nefes almalarını sağlayacak olan ve güzel vakit geçirebilecekleri yerler kazandırmayı da hedefleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentin en güzel yerlerini sosyal tesise dönüştürmeyi de sürdürüyor. 

Sosyal tesisler ile hem kaliteli hem de ekonomik hizmet sunmayı hedefleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şimdi de İstanbul’un en güzel yerlerinden biri olan Emirgan Korusu’ndaki Pembe Köşk’ü ekonomik ve kaliteli hizmet veren bir sosyal tesis olarak halkın hizmetine açtığını duyurdu. 

180 KİŞİLİK DEV TESİS AÇILDI

karar.com'da yer alan habere göre; İstanbullunun keşmekeş kalabalığından uzaklaşarak, doğay ile birlikte iç içe vakit geçirerek güzel havanın tadını çıkarabileceği tesis içeride 80, dışarıda ise 100 kişi olacak şekilde toplam 180 kişiyi ağırlayabilecek bir kapasitesi bulunuyor. 

6 odadan oluşan Pembe Köşk Sosyal Tesisi’ni ziyaret eden vatandaşlar, içeride damak çatlatan lezzetteki yemeklerin tadına varırken, dışarıda yer alan kafede ise uygun fiyatlarla çay, kahve ve diğer çeşitli içecekleri yudumlayarak kuş cıvıltıları eşliğinde güzel havanın tadını çıkarma fırsatı buluyor.

Yeni açılan Pembe Köşk Sosyal Tesisi’ni ziyaret eden vatandaşlar da, bu kadar kıymetli tarihi bir yapıya sahip olan Köşk’ün hem ekonomik hem de kaliteli bir şekilde hizmetlerine açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İBB belediye şirketlerini özelleştirmeye hazırlanıyor: Önce İGDAŞ, ardından Hamidiye ve Halk Ekmek! 

İBB, belediyelere ücretsiz tahsis edilen mülklerini geri alıyor!

İBB 3 ilçedeki 9 adet arsayı 888 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! 

İBB'den Emlak Konut THY Arnavutköy harekatı: Kaçak inşaatları durdurun, ruhsatları iptal edin!

Geri Dön