Yeni Şirketler

İBB Bağcılar'da prestij hizmet alanı satıyor

İBB Bağcılar'da 20 bin metrekare büyüklükteki 212 AVM'nin komşu parselini satıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bağcılar Basın Ekspres Yol üzerinde 20 bin metrekare büyüklükte arsa satacak.

İBB'den yapılan açıklamalara göre Bağcılar Basın Ekspres Yolu üzerindeki 20 bin metrekare büyüklükteki arsa satışa çıkarıldı. İmar sorunları çözülen arsa planlarda prestijli hizmet alanı olarak görünüyor. Arsa aynı zamanda Ağaoğlu İnşaat ve Akın Holding tarafından inşaatı devam eden My Residence 212 projesine komşu. Arsaya yapılacak binalarda yükseklik sınırlaması bulunmazken emsal değeri 2 olarak açıklandı.

Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan gayrimenkul havalimanına 5 km uzaklıkta, 212 AVM'ye komşu bölgede yer alıyor. Güneşli, Yenibosna, D-100 karayoluna bağlantı yolları bulunan arsa, Beşiktaş-Şişli-Alibeyköy-Tekstilkent metro hattı üzerinde bulunuyor. Bu hatta 212 AVM durağından metro için çıkış istasyonu yapılacak ve uzatılarak Halkalı Toplu Konutla'nın bulunduğu bölgeden sonra Marmaray hattı ile birleşecek.

İhale 21 Nisan 2010 günü saat 12.00'de Saraçhane'deki başkanlık binasında yapılacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Basın Ekspres'te prestijli bina planlayan için...
Bağcılar Basın Ekspres Yolu üzerindeki 20 bin metrekare büyüklükteki arsa satışa çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yaptığı açıklamaya göre, sorunları tamamen çözümlenmiş arsa, imar planlarında prestijli hizmet alanı olarak görülüyor

Tahmini bedelin açıklanmadığı ihale, 21 Nisan 2010'da belediyenin binasında gerçekleştirilecek. İBB'nin açıklamasında arsaya yapılacak bina ya da binalar için yükseklik sınırının olmadığı belirtilirken, emsal değeri ise 2 olarak açıklandı.
Basın Ekspres Yolu üzerindeki 20 bin metrekarelik arsa,  havalimanına 5 kilometre uzaklıkta, 212 AVM'ye de  komşu bölgede yer alıyor. Arsanın koordinatlarıyla ilgili bir diğer bilgi de bulunduğu noktadan Marmaray metro için çıkış istasyonu yapılacak.
Hüseyin Belibağlı