28 / 04 / 2024

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan İmamoğlu'na eleştiri: 100 bin konut dediler, 5 binini bile yapamadılar!

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan İmamoğlu'na eleştiri: 100 bin konut dediler, 5 binini bile yapamadılar!

Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum 100 bin ev sözü veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ‘5 binini bile yapamadığını' dile getirerek, bakanken Üsküdar'da toplamda 15 bin konutu dönüştürdüğünü söyledi.



Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen 3 blok ve 73 konutun anahtar teslim törenine katılım sağladı.

ÜSKÜDAR'DA 15 BİN KONUTU DÖNÜŞTÜRDÜK

Akşam'da yer alan habere göre Türkiye'nin en büyük bütçesine sahip olan mevcut CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminin toplamda 100 bin konut vaadinde bulunduğunu; fakat 5 bin tanesini bile yapamadığını dile getiren Murat Kurum, kendilerinin bakanlık döneminde yalnızca Üsküdar'da 15 bin konutu dönüştürdüklerini belirtti.

İBB Başkan adayı Murat Kurum dan İmamoğlu na eleştiri: 100 bin konut dediler, 5 binini bile yapamadılar!

Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum  açıklamasında toplamda 650 bin konut projemizi gereksiz görenlere rağmen İstanbullu hemşerilerimizi yeni ve güvenli konutlarına biz kavuşturacağız" diye konuştu.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada İstanbulluların canının İstanbul Büyükşehir  Belediyesi yönetiminin umurunda olmadığını dile getiren Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, "Bu yalancı ve tembel başkan kar yağdı İstanbul'dan kaçtı, sel oldu kaçtı, kaçtı da kaçtı" dedi.

Murat Kurum mega kent İstanbul'un trafik çilesinin çözülmemesinin en büyük nedeninin ilgisizlik ve ihmalkarlık olduğunu belirterek, "1 Nisan tarihinden itibaren gecemiz gündüzümüz İstanbul olacak" diye konuştu.

METRO MÜJDESİ! 5 YILDA 650 KM'YE ÇIKACAK

Pendik'teki bir başka programda da önemli açıklamalar yapan Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kurum Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminin AK Parti zamanında ihalesi gerçekleştirilen toplamda 10 metro hattından 3 tanesini iptal ettiğini anımsatarak şunları dile getirdi: "230 kilometre metro sözü verip, 8 kilometre yapan bir anlayışla karşı karşıyayız. 328 kilometre olan metro hattını 5 senede 650 kilometre bu kardeşiniz çıkaracak."


Tapu sahipleri dikkat! Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman?

Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurları yetkililere seslendi: Proje bitmiyor, yetkililer inisiyatif alsın! 

Bankalar açıkladı! 50 bin TL ihtiyaç kredisinin faiz oranları ne kadar? 


Geri Dön