27 / 04 / 2024

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 1,6 milyar TL'lik villa açıklaması! İmamoğlu İnşaat'a ait! 

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 1,6 milyar TL'lik villa açıklaması! İmamoğlu İnşaat'a ait! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediğine yönelik çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.



İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediğine dair iddia edildi. İmamoğlu çıkan iddialarla ilgili açıklama yaptı ver ilgili konunu detayını açıkladı.

 İBB Başkanı İmamoğlu ndan 1,6 milyar TL lik villa açıklaması! İmamoğlu İnşaat a ait! 

İMAMOĞLU'NDAN VİLLA AÇIKLAMASI!

CHP İstanbul adayı, mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sözcü TV'de gazeteci Uğur Dündar'ın sorularını yanıtladı. İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddiası gündem olmuştu.

Canlı yayında konuyla ilgili açıklamalar yapaan Ekrem İmamoğlu, şunları söyledi: ''"Paravan şirket dedikleri İmamoğlu İnşaat. Bu şirket neredeyse 3 nesildir ticaretle uğraşan bir aile şirketi. Bu şirketin tarihinde de güzel anekdotlar var. Trabzon'da başlayan İstanbul Beylikdüzü'nde devam eden, vergi rekortmenliği sıralamalarına girmiş bir kuruluş.

Ben neredeyse 35 yıllık BAĞ-KUR'luyum. Binlerce kişi istihdam etmiş bir şirket. İmamoğlu İnşaat ticaret yapar. Kamu ile işi olmaz, usulsüz işi olmaz.

Ben kişisel mal varlığımın dışında gerek olmadan eşimin de mal varlığını açıkladım. Aynı zamanda şirkette hissesi olan bir insanım. Bu daha önceki beyanlarımda da var. Bizim gizlimiz saklımız yok. Oradaki mülkümüz İmamoğlu inşaatın üzerinedir." dedi ve iddialara bir cevap vermiş oldu.

Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu halkın hizmete sunacağız!

Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı: Evlilik desteği 15 bin TL oldu! Başvuru şartları neler?

Geri Dön