31 / 08 / 2024

İBB İSPER personel alımı yapacak! Hangi pozisyonlara kaç kişi alınacak?

İBB İSPER personel alımı yapacak! Hangi pozisyonlara kaç kişi alınacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan İSPER 7 farklı pozisyona personel alınacağı açıklandı. Buna göre, hangi pozisyonlara personel alınacak? Başvuru nitelikleri neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?



İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER'e 7 farklı pozisyonda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Başvuru nitelikleri neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İBB İSPER PERSONEL ALACAK

- Sayaç Okuma Personeli alımı yapılacak
- İK Proje Şefi alımı yapılacak
- İş Çözümleri Şefi alımı yapılacak
- Mekanik Teknisyeni alımı yapılacak
- Avukat alımı yapılacak
- Operasyon Destek Uzmanı alımı yapılacak
- Sosyal Medya Uzmanı kadroları için personel alımı yapılacak.

 İBB İSPER personel alımı yapacak! Hangi pozisyonlara kaç kişi alınacak?

BAŞVURU NİTELİKLERİ NELER?

Sayaç Okuma Personeli (1 kişi): En az ilköğretim mezunu olan ve sayaç okuma veya kapama-açma, sıhhi tesisat işlerinde deneyimli adaylar tercih edilecek. A2 ehliyeti sahibi olmak tercih sebebi olacak.

İK Proje Şefi (1 kişi): İnsan kaynakları alanında en az 7 yıl deneyimli, ekip yönetimi tecrübesine sahip, raporlama ve sunum becerileri gelişmiş, analitik düşünebilen ve sonuç odaklı lisans mezunları başvurabilir.

İş Çözümleri Şefi (1 kişi): Bilgisayar veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden mezun, yazılım alanında en az 7 yıl deneyimli, proje yönetimi ve yazılım geliştirme süreçlerine hakim, teknik dokümantasyonu takip edebilecek düzeyde İngilizce bilen adaylar aranıyor.

Mekanik Teknisyeni (1 kişi): Meslek Yüksek Okulları veya Teknik/Meslek Liselerinin Mekanik bölümlerinden mezun, bakım-onarım ve teknik süreçler konusunda deneyimli, bilgisayar kullanabilen ve iletişim becerileri güçlü adaylar tercih edilecek.

Avukat (2 kişi): Hukuk Fakültesi mezunu ve avukatlık ruhsatına sahip, İş Hukuku ve Ticaret Hukuku alanlarında en az 7 yıl deneyimli, dava takibi ve adliye tecrübesi olan, KVKK süreçlerine hakim, raporlama ve sunum becerileri gelişmiş adaylar aranıyor.

Operasyon Destek Uzmanı (1 kişi): Tercihen lisans mezunu, operasyon konusunda en az 3 yıl deneyimli, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, iletişim, sunum, raporlama, organizasyon, planlama ve problem çözme becerileri gelişmiş adaylar başvurabilir.

Sosyal Medya Uzmanı (1 kişi): Tercihen yeni medya, reklamcılık, iletişim, ekonomi, insan kaynakları gibi bölümlerden mezun, sosyal medya konusunda en az 5 yıl deneyimli, sosyal medya stratejisi oluşturabilen, içerik yönetimi ve raporlama yapabilen adaylar aranıyor.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Tüm pozisyonlar için başvurular 2 Eylül 2024 tarihine kadar İBB kariyer internet sitesinden gerçekleştirilebilecek. Kılavuz: https://media.iskur.gov.tr/92996/isper.pdf

BDDK duyurdu! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 160 personel alımı yapacak...

KPSS 60 puanla belediyeye personel alımı yapılacak...

Türkiye Belediyeler Birliği personel alımı yapacağını duyurdu!

Aydın Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak...


Geri Dön