Ekonomi

İBB maaş promosyonunda son dakika! İBB maaş promosyonu kaç lira? İşte ayrıntılar...

Yükselen enflasyon oranlarından sonra kurumlar da maaş promosyon tutarlarını iyileştirmek istiyor. Peki İBB promosyon 2022 kaç lira? İBB maaş promosyonu ne kadar? İBB maaş promosyonu belli oldu mu 2022? İşte ayrıntılar...  Bu çerçevede, Adalet Bakanlığı, çeşitli üniversiteler ve belediyelerin promosyon oranlarında düzenlemeye gitti

Yükselen enflasyon oranlarından sonra kurumlar da maaş promosyon tutarlarını iyileştirmek istiyor. Bu çerçevede, Adalet Bakanlığı, çeşitli üniversiteler ve belediyelerin promosyon oranlarında düzenlemeye gitti. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında, iştirakleri ile birlikte 85 bini aşkın İBB çalışanı 2022 promosyon tutarlarını araştırmaya başladı.

 

'İBB promosyon 2022 tutarları belli oldu mu?' sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Pek çok kurumda güncellenen promosyon oranlarının ardından 86 bin civarındaki İBB çalışanı da yeni bir iyileştirmeye odaklanmış durumda. 

Peki İBB promosyon 2022 kaç lira? İBB maaş promosyonu ne kadar? İBB maaş promosyonu belli oldu mu 2022? İşte ayrıntılar...

Tgrt Haber'den Göktuğ Efil'in haberine göre; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu çalışanların maaşlarına zam yapıldığını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. 

Haziran'da açıklanan enflasyon rakamlarından sonra asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına zam yapıldı. Bankalar da bu sebeple emeklilere promosyon imkanı sundu ve maaşlarını bankalarına taşımalarını istedi. Hal böyle olunca memurlardan da maaş promosyonlarında güncelleme talebi geldi. 

Pek çok kurum, yeni promosyon tutarlarını almaya başlayacakken, polis maaş promosyonunda tartışmalar gündeme geldi. Son olarak polis promosyon oranlarında da güncelleme yapılması bekleniyor. İBB çalışanları da bu zincirin son halkası durumunda ve maaş promosyon tutarını merak ediyor. 

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAAŞ PROMOSYON KAÇ LİRA 2022?

Bankaların maaş promosyonları gündeme bomba gibi düşüyor. Kurumlardan, bankalarım maaş promosyonlarını güncellemesi talep ediliyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Finansman Şube Müdürlüğü 8 Ağustos 2022'de  Yapı ve Kredi Bankası'na yazı yazarak promosyon güncellemesi talep etti. Yapılan çalışmalardan sonra Yapı Kredi Bankası'nın İBB çalışanlarına dişe dokunur bir promosyon güncellemesine gitmesi bekleniyor. 

Emekli promosyonunda son viraj! Bankalar coştu ödemeler 10 bin TL'ye dayandı! Akbank, Yapı Kredi, TEB, Garanti, Ziraat

Promosyon alamayan emekliler bunu mutlaka yapın!

Emekli promosyonu alamayan anne ve babalar dikkat! Garanti Bankası açıkladı

Evde bakım maaşları yatırılıyor! İşte zamlı evde bakım maaşları yatan şehirler! Hemen 29 Ağustos listesine bakın!