Proje Güncel

İBB Sultangazi toplu konut projesi nerede? İBB Sultangazi fiyat listesi!

İBB Sultangazi toplu konut projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı ve İBB Sultangazi fiyat listesi...Söz konusu projede 488 konut ve 21 adet ticari alana yer verilecek

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi'de 509 bağımsız birim hayata geçirecek. Söz konusu projede 488 konut ve 21 adet ticari alana yer verilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sultangazi projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci de başladı.

Arsa alanı 26 bin 729 metrekare şeklinde belirlenen İBB Sultangazi projesi 18 adet bloktan oluşacak.

İBB Sultangazi toplu konut projesindeki A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K ve L blokların tamamı konut olup, M,N,O,P,R,S bloklarında ticari alanlar yer alacak. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

100 bin 358 metrekare kapalı inşaat alanıyla dikkat çeken İBB Sultangazi projesindeki bloklar en çok 5 bodrum kat olacak biçimde
tasarlandı. Proje kapsamındaki blokların toplam oturum alanı 16 bin 162 metrekare olarak belirlendi.

İBB Sultangazi projesinde havuz yer almayacak olup projedeki ticari alanlar içerisinde kreş, mahalle evi (kafe) ve market bulunacak. Ayrıca projede yaya yolu, açık otoparklar, kameriye, çocuk oyun parkı vb. yapısal peyzaj alanı olarak 3 bin 412 metrekarelik alan da yer alıyor.

İBB Sultangazi toplu konut projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı ve İBB Sultangazi fiyat listesi...

7 bin 155 metrekarelik yeşil alanın yer alacağı İBB Sultangazi projesinde 292 adet ağaç dikilmesi planlanıyor. Ticari alanlar  için 5 bin 815 metrekarelik alanın ayrıldığı İBB Sultangazi projesinde 435 araçlık kapalı otoparka da yer verilecek.

İBB Sultangazi toplu konut projesinde iskân aşamasına geçiş için 2024 yılının sonu hedefleniyor. 

İBB Sultangazi toplu konut projesi nerede?
İBB Sultangazi toplu konut projesi nerede sorusuna İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Gazi Mahallesi 1187 ada 19 parsel üzerinde hayata geçirilecek olan projede faaliyet sahası için gerekli tüm izinler alındıktan sonra inşaata başlanmış olacak.

Sultangazi projesine en yakın okul 28 metre mesafede yer alan Sair Abay Konanbay Anadolu Lisesi, en yakın hastane, 220 metre mesafede yer alan Gazi Hastanesi olarak belirtildi.

İBB Sultangazi toplu konut projesi nerede inşa ediliyor?
Sultangazi toplu konut proje sahasına en yakın sulak alan kuş uçuşu 1,7 kilometre mesafede yer alan Alibey Barajı. Sultangazi proje sahasının E-80 karayoluna mesafesi kuş uçuşu 650 metre, E-5 karayoluna mesafesi de kuş uçuşu 6,8 kilometre. Atatürk Havaalanı proje sahasına kuş uçuşu 13,3 kilometre olarak belirlendi.

KİPTAŞ'tan İstanbullulara son dakika müjdesi! 2 yeni proje yüzde 20 indirimle satışa çıktı!

TOKİ'den İstanbul'a 627 konutluk yeni proje müjdesi!

İstanbul’un nüfusunu 4-5 milyon azaltacak öneri