Ekonomi

İBB’den yenidoğan desteği! Paketler evinize kadar gelecek!

İstanbul’da yaşayanlara müjde. İBB yenidoğan desteğinde bulunuyor. İşte detaylar! Destek paketleri, İstanbul'da yaşayan 18 yaş ve üzeri kişilere verilmektedir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi destek paketinde bulunmaya devam ediyor. Destek paketleri, İstanbul'da yaşayan 18 yaş ve üzeri kişilere verilmektedir. Peki bu destek paketlerine dair diğer detaylar nelerdir? İşte bu destek paketlerine dair ayrıntılar…

YENİDOĞAN DESTEK PAKETİ VERİLECEK!

Desteklerden faydalanmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları başvuruda bulunabilir. Belediye tarafından yapılmakta olan açıklama ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler ise ilgili belediye kanallarını takip edebilir.

İstanbul'da ihtiyaç sahibi ailelere dair olarak Yenidoğan Destek Paketi sunuyor. Belediye tarafından yapılan açıklamada, bu konuda detaylı bilgiler paylaşıldı. İhtiyaç sahibi aileler artık Yenidoğan Destek Paketi'ne İstanbul Senin uygulaması ve sosyalyardim.ibb.gov.tr internet adresi üstünden başvuruda bulunabilirler. Bu platformlar ile başvurularınızı gerçekleştirebilir ve gerekli olan destekleri alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgileri edinmek için ise ilgili belediye kaynaklarını takip etmeniz gerekir.

YENİDOĞAN DESTEK PAKETİNDE NELER YER ALIYOR?

Temel ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken, zorlanan, ailelere dair olarak Yenidoğan Destek Paketi sunulmaktadır. Bu destek paketi, bir bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm malzemeleri içeriyor. Yatak, çanta, kıyafet olmak üzere tüm temel gereksinimler bu paket içinde yer alıyor.

Yenidoğan Destek Paketinde yer alan malzemeler şu şekildedir;

Bu yenidogan destek paketinden bu zamana kadar 10 binden fazla aile yararlanmıştır. Bu destekler ile ihtiyaç sahibi ailelerin bebeklerine gerekli olan tüm malzemeleri temin etmeleri amaçlanıyor.