27 / 04 / 2024

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.



İBB'ye ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan  arsa satıldı. 665 milyon liraya satılan arsanın yeni sahipleri KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş oldu.

İHALEYLE SATILDI!

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Dikilitaş Mahallesi'ndeki; İSPARK otoparkının da hizmet verdiği 2 bin 882 metrekarelik arsa, Saraçhane'deki İBB Encümen Salonu'nda ihale ile satışa çıkarıldı.

Kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilen ve iki farklı şirketin tekliflerinin yer aldığı ihalede IC İçtaş A.Ş'nin ve KİPTAŞ A.Ş - İstanbul İmar A.Ş ortaklığının kapalı zarf içerisinde iletilen teklifleri İBB Encümen üyeleri huzurunda açıldı.

İBB ye ait Beşiktaş taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ a satıldı!
BEŞİKTAŞ'TAKİ ARSA 665 MİLYON LİRAYA SATILDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 628 milyon 500 bin lira tahmini satış bedeli belirlenen arsa için sunulan iki teklif sonrasında; KİPTAŞ A.Ş - İstanbul İmar A.Ş ortaklığının 640 milyon liralık ilk teklif bedeli, açık artırma yöntemine geçilme kararı alınan ihalede başlangıç bedeli olarak belirlendi.

Encümen üyelerinin kararı ile iki isteklinin artırım tekliflerinin minimum sınırı ise, 5 milyon lira oldu. İki teklif verenin sırayla gerçekleştirdiği 5 milyon liralık artırımlar sonrası 660 milyon TL'ye KİPTAŞ A.Ş.-İstanbul İmar A.Ş ortaklığı ihalede, tek teklif veren olarak belirlendi.

ARSANIN YENİ SAHİPLERİ KİPTAŞ VE İSTANBUL İMAR A.Ş OLDU!

İBB'ye ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan  arsanın yeni sahibi, 665 milyon liraya karşılığında satın alan KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş oldu.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

KİPTAŞ We Haliç'in ilk etabında sona yaklaşıldı!

 


 


Geri Dön