Kent Haberleri

İbradı'da yapılacak kanalizasyon şebekesinin temeli atıldı!

İbradı İlçesi'ne bağlı Ormana Mahallesi'nde yapılacak kanalizasyon şebekesinin temeli Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in katıldığı törenle atıldı.

IBRADI'NIN Ormana Mahallesi'udeki kanalizasyon şebekesinin temel atına töreni yapıldı. Tören içiıı ilçeye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel. İbradı Belediye Başkanı Serkan Kiıçükkıun ve vatandaşlar tarafından karşılandı. İlçe merkezindeki kısa sohbet toplantısının ardından Menderes Türel, Serkan Küçükkuru, Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürü Faruk Kaıaçay ve beraberindekiler Ormana Mahallesine geçti. Buradaki törende konuşan Başkan Menderes Tlirel, hizmette parti ayrımı yapmadan çalıştıklarım söyledi. İbradı'ıını doğası, tarihi ve kültürel değerleri ile Akdeııiz'hı cenneti olduğuna dikkati çeken Başkan Türel. Ormana Mahallesi'ne yapılan kanalizasyon şebekesinin 3 milyon liralık bir proje olduğunu vurguladı. Başkan Türel, "Bu projemiz 2016 yılı içerisinde tamamlanacak. Projenin bitimiyle birlikte yine 3 milyon liralık arıtma tesisi projemiz başlayacak" dedi. 


PROTOKOL İMZALANACAK 

Maşat Mahallesi asfalt çalışması için İbradı Belediyesi ile protokol imzalayacaklarını da aktaran Başkan Türel, ilçenin diiğtin salonu ve öğrenci yurdu sorunlarıuııı çözümü için de ellerinden geleııi yapacaklarım anlattı. Ibıadı Belediye Başkam Serkan Küçükkuru da Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde çalışmalar yürüteceklerine vurgu yaparak, "Büyükşehir belediyemizle işbirliği içinde halkımıza daha iyi hizmet için elimizden geleııi yapacağız. İlçemiz turizmiyle tarımıyla gelişmiş, refah düzeyi yüksek bir yer olmayı lıak ediyor. Tüm çabamız ilçemizi aydınlık yarınlara taşıyabilmek ve ilçemizi hak ettiği yere yükseltebilmektir" diye konuştu. Törende Başkan Küçükkuru. Başkan Tiirel'e İbradı Kestanesi hediye ederek, yöreye özgü 'Çavuş Üzümü' ikram etti. Büyükşehir Belediye Başkam Menderes Türel, temel atma töreninde daha önce belediye bünyesinde kumlan ve muhtarlarla direkt iletişimi sağlayan Muhtarlık Bilgi Merkezi'nhı (MUBİM) etkin kullanılabilmesi için İbradı'daki 9 muhtara da masaiistii bilgisayar hediye etti.


Hürses