28 / 04 / 2024

İbrahim Bin Ladin'in Kaliforniya'daki evi aylardır alıcı bulamadı!

İbrahim Bin Ladin'in Kaliforniya'daki evi aylardır alıcı bulamadı!

Suudi Arabistanlı El Kaide terör örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in kardeşi olan İbrahim Bin Ladin'in Kalifornya'dan 1 milyon 653 bin dolara satın aldığı lüks malikane 28 milyon dolara satışa çıkarılmıştı. Lüks malikane aylardır alıcı bulamadı.



Suudi Arabistanlı El Kaide terör örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in kardeşi olan İbrahim Bin Ladin'in Kalifornya'dan 1 milyon 653 bin dolara satın aldığı lüks malikane 28 milyon dolara satışa çıkarılmıştı. Lüks malikane aylardır alıcı bulamadı.  Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre,İbrahim Bin Ladin'in Kaliforniya'da yer alan lüks malikanesi satılsın diye 26 Ocak tarihinde yaptığı 2 milyon dolarlık indirim de bu evi sattıramadı ve 6 aydan beri lüks malikaneye alıcı bulunamıyor. Bu villa tarzı evde 5 banyo, 7 yatak odası bulunuyor. Konut geniş bir koruya sahip olmasıyla birlikte otel Bel-Air'e de yürüme mesafesinde konumlanıyor  

İbrahim Bin Ladin in Kaliforniya daki evi aylardır alıcı bulamadı!

1983 senesinden itibaren bu gayrimenkulün sahibi olan Usame Bin Ladin'in kardeşi İbrahim Bin Ladin'e karşı yapılan bazı saldırılar sonucunda Ladin bu evini terk etmişti.

Tom Brody Emeklilik adasındaki 17 milyon dolarlık malikanesine taşınıyor!

Jeff Franklin 85 milyon dolarlık malikanesini satışa çıkardı!


 


Geri Dön