27 / 04 / 2024

İç mimarlarla online ev tasarımı 'icmekantasarimi.com'da!

İç mimarlarla online ev tasarımı 'icmekantasarimi.com'da!

İç Mimarlar Ahmet Yalçın ve Tolga Gürsoy’un kurucusu oldukları IMT İç Mekan Tasarımı ve Mimarlık A.Ş., icmekantasarimi.com ile tüm dünyada kabul görmüş “online tasarım” anlayışını Türkiye’de başlattı. Ev tasarımınızı online olarak iç mimarlarla yapabilirsiniz...



Oturduğunuz yerden, hayalini kurduğunuz tasarımı için iç mimarlardan profesyonel destek alabilirsiniz, hem de çok ekonomik bir yöntemle. Türkiye’de ilk defa mimarlık hizmetini sanal ortamda yapan icmikantasarimi.com, 4 ila 8 gün içerisinde hayalleri gerçeğe çeviriyor. Tek yapmanız gereken ise bir “tık”la sizin için sunulan 3 paketten birini tercih etmek.

Gelişen teknolojiyle birlikte artık gündelik hayatımız ve ihtiyaçlarımızı tedarik etme şekillerimiz de değişiyor. Salgından önce başlayan teknolojik dönüşüm, salgınla birlikte hızlandı. Artık evlerde daha çok vakit geçiriyor, buna bağlı olarak neredeyse her ihtiyaç internetten karşılanıyor. Tüm bu değişim ve dönüşümler iç mimarlık sektörünü de etkisi altına aldı. İç Mimarlar Ahmet Yalçın ve Tolga Gürsoy’un kurucusu oldukları IMT İç Mekan Tasarımı ve Mimarlık A.Ş., icmekantasarimi.com ile tüm dünyada kabul görmüş “online tasarım” anlayışını Türkiye’de başlattı. Bir ilk olan icmekantasarimi.com ile evinizi sanal ortam üzerinden alanında uzman iç mimarların hizmetiyle dekore edebiliyorsunuz. Evinizin ister bir odasını ister genelini tek bir tıkla baştan tasarlama imkanı sağlayan icmekantasarimi.com, TMMOB İç Mimarlar Odası’na kayıtlı, alanında uzman iç mimarlarla çalışıyor. İç mimar ekip, mekanınızın özelliklerine ve sizin tarzınıza uygun şekilde 3 boyutlu tasarımlar hazırlayarak sunuyor. Türkiye’de bir ilk olarak artık kapı kapı iç mimar aramadan, toplantılarla ve alışverişle vakit kaybetmeden internet üzerinden bütçenize uygun şekilde hızlı ve kolay, sadece size özel çalışan iç mimarlarla çalışma fırsatı bulabilirsiniz. 

İç mimarlarla online ev tasarımı icmekantasarimi.com da!

3 paketten birini seçebiliyorsunuz

icmekantasarimi.com’da her bütçeye uygun olarak 3 paket hazırlandı. Tasarım için ciddi külfetlere girmeden, ekonomik bir şekilde profesyonellerden destek alarak, iç mimarların hazırladığı alışveriş listesinden faydalanarak alışveriş karmaşasından da kolayca kurtulmak mümkün hale geldi. Tek yapmanız gereken icmekantasarimi.com sitesinden, sizin için uygun paketi satın almak, akabinde mekan bilgilerinizi ve tarzınızı belirtmek. İç Mimarlar Odası’na kayıtlı iç mimar ekibi, yerleşim planını, 3 boyutlu gerçekçi görselleri ve alışveriş kartlarını gönderiyorlar. Size de sadece alışveriş yapmak kalıyor. Böylece ciddi bir tasarım bütçesi ayırmadan, daha ekonomik bir şekilde evinizin iç mimar dokunuşlarıyla yenileme imkanı buluyorsunuz. Paketlerin içerisinde iç mimar ekiple telefon görüşmesi, alışveriş listesi, tasarım alternatifleri gibi hizmetler yer alıyor. Proje görselleri, tasarımcı yorumu ve alışveriş listesini içeren raporların bulunduğu “Özel Tasarım Rehberi” proje bitiminde seçtiğiniz hizmet paketine göre 4 ila 8 gün arasında sizlere gönderiliyor. Bunların yanı sıra icmekantasarim.com ile iş birliği yapan tedarikçilerin özel indirim kuponlarından da faydalanabilirsiniz.

Koronavirüs özel mimarlık projelerini etkiledi mi?

Koronavirüs ve mimari: Açık ofis dönemi bitti mi?


Geri Dön