26 / 05 / 2024

İCA Etiler yeni koleksiyonlarını sunuyor!

İCA Etiler yeni koleksiyonlarını sunuyor!

Klasikten moderne uzanan geniş aydınlatma koleksiyonuyla iç dekorasyonda yepyeni bir dönem başlatan İCA Etiler mağazası, Voltolina, Vian Lighting, Almerich ve Italamp gibi markalardan oluşan seçkin bir koleksiyon sunuyor.



 İCA Etiler, evinizin her köşesindeki aydınlatma ihtiyacınız için dünyanın en seçkin markalarını sizlerle buluşturuyor. Klasikten moderne uzanan geniş aydınlatma koleksiyonuyla iç dekorasyonda yepyeni bir dönem başlatan İCA Etiler mağazası, Voltolina, Vian Lighting, Almerich ve Italamp gibi markalardan oluşan seçkin bir koleksiyon sunuyor.

İCA Etiler mağazasının koleksiyonunda bulunan ve dünyanın en seçkin markaları tarafından hazırlanmış aydınlatma ürünleri, yalnızca evlere şık bir hava katmakla kalmıyor, aynı zamanda yaşam sevincini de ışıltılı bir yansımayla beraberinde getiriyor.

İCA Etiler"in dünyanın dört bir yanından özel olarak seçtiği, her biri kendi özgün çizgilerini taşıyan aksesuar ve aydınlatma ürünleri de bu sonbaharda evlere ışığın gerçek sıcaklığını taşımaya hazırlanıyor.

avize tutkunları, İtalya"nın dünyaca ünlü markası Voltolina ile yaşadıkları mekanlara şıklığı ve ışıltıyı bir arada kazandırmanın mutluluğunu yaşayacaklar

Avize tutkunlarını mutlu edecek bir diğer marka olan Vian Lighting ise aynı zamanda ayaklı abajur alternatifleriyle evinizin her köşesini aydınlatmaya aday.
Klasik tasarımlarıyla dikkat çeken İspanyol markası Almerich ise aynı zamanda modern tasarımların yer aldığı özel koleksiyonuyla evlerine farklı ve ışıl ışıl bir dokunuş arayanların gözdesi konumunda bulunuyor.
Yeni şžafak


Geri Dön