03 / 05 / 2024

İçişleri Bakanlığı FER-AN İnşaat'a ihale yasağı getirdi!

İçişleri Bakanlığı FER-AN İnşaat'a ihale yasağı getirdi!

Ulaştırma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü, bazı kişi ve firmalara değişik sürelerle ihalelere katılma yasağı getirdi



Ulaştırma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü, bazı kişi ve firmalara değişik sürelerle ihalelere katılma yasağı getirdi. Yasaklara ilişkin duyurular, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Önyapım İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini 2 yıl süreyle ihalelere katılmaktan men etti. Sağlık Bakanlığı, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Bilecen Grup Turizm Taşımacılık Ltd. Ştiyi 1 yıl süreyle ihalelerden yasakladı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Antalyada oturan Emin Önala 6 ay süreyle ihale yasağı getirdi.

İçişleri Bakanlığı, Mardin Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Hasooğulları İnşaat Nakliye Temizlik Hafriyat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini 1 yıl, İzmirde faaliyet gösteren FER-AN İnşaat ve Ticaret Ltd. Ştiyi 1 yıl, Zile Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Zile Çakmak İnşaat Hafriyat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketini 1 yıl, İnebolu Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Faruk Işıkı 1 yıl, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Aksan PVC Doğrama Nakliyat İnşaat Gıda Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini de 1 yıl süreyle
 ihalelere katılmaktan men etti.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü de İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Urkay Urfalıoğlu Tekstil Nakış Sanayi ve Ticaret A.Şye 1 yıl, İPA Elektronik Bilişim Teknolojisi Enerji ve Savunma Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketine de 2 yıl süreyle ihale yasağı getirdi.

AA


Geri Dön