29 / 04 / 2024

ICSC – John T. Riordan Okulu ilk mezunlarını verdi!

ICSC – John T. Riordan Okulu ilk mezunlarını verdi!

“ICSC – John T. Riordan Perakende Gayrimenkul Profesyonelleri Okulu”nun yeni eğitimleri ise bu yıl 04-08 Mayıs 2015 tarihleri arasında Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi çatısı altında Swissotel’de yapıldı.



Her geçen gün büyümeye devam eden AVM ve perakende sektörüne katkı sağlamak adına birbirinden önemli eğitimler düzenleniyor. Sektörün ihtiyaçları doğrultusunda başarıyla sürdürülen “ICSC – John T. Riordan Perakende Gayrimenkul Profesyonelleri Okulu”nun yeni eğitimleri ise bu yıl 04-08 Mayıs 2015 tarihleri arasında Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi çatısı altında Swissotel’de yapıldı.

 

Workshop programı kapsamında Yapı Kredi Bankası Baş Ekonomisti Cevdet Akçay “Sürdürülebilir Türkiye Ekonomisi"ni ; Turkeco Kurucu Başkanı ve ÇEDBİK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Duygu Erten ise; “Sürdürülebilir Bir Dünya”  konularını irdelerken;  TAMPF - Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu’nu oluşturan derneklerin başkanları da “Organize Perakende  Sektöründe Sürdürülebilirlik" konusunu masaya yatırdı.  Eğitim programı öğrencilerin sertifikalarını aldığı bir törenle son buldu.

 

Bu yıl 04-08 Mayıs 2015 tarihleri arasında Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi çatısı altında Swissotel’de gerçekleştirilen “ ICSC – John T. Riordan Perakende Gayrimenkul Profesyonelleri Okulu”nda; AVM müdürleri, kiralamacılar ve pazarlamacılar başta olmak üzere AVM yönetim kadrosunda çalışanların yararlanabileceği önemli eğitimlere yer veriliyor. İçerikleri ICSC tarafından hazırlanan eğitimler, Türkiye’den ve farklı ülkelerden gelen sektörün uzman isimleri tarafından veriliyor. Katılımcılar, “ICSC – John T. Riordan Perakende Gayrimenkul Profesyonelleri Okulu”nda; AVM yönetimini ilgilendiren kiralama stratejileri’, ‘finans, pazarlama yöntemleri’, ‘araştırma verileri’ alanlarında bulunan derslere katılma şansı bulurken aynı zamanda ICSC tarafından organize edilen sertifikasyon sınavlarına hazırlanma şansını da elde ediyorlar.


Geri Dön