Dekorasyon

İDA Seramik yeni İstanbul serisini tanıttı!

Seramik sektörüne yenilikçi bir bakış kazandıran İDA Seramik, dünyanın en büyüleyici şehrinden ilham alarak tasarladığı İstanbul serisiyle, tüketicilerin özenilesi mekânlar yaratmalarına olanak sağlıyor...

Seramik sektörüne yenilikçi bir bakış kazandıran İDA Seramik, dünyanın en büyüleyici şehrinden ilham alarak tasarladığı İstanbul serisiyle, tüketicilerin özenilesi mekânlar yaratmalarına olanak sağlıyor. 


Kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik tasarımlarıyla estetik çözümler üreten İDA Seramik, tarihi kentin yansımalarından ilham alarak yorumladığı İstanbul serisi ile, banyolarda benzersiz bir atmosfer yaratıyor. Altın ve platin dekorları, farklı ebat seçenekleri bulunan yer karolarının yanı sıra, gri ve bej tonlarında mermer dokusunu bire bir yansıtan fonlarıyla sunulan seri, etkileyici desenlere sahip İstanbul Yıldızı isimli zemin karolarıyla da (yer göbekleri) şehrin güzelliğini banyolara yansıtıyor. Daha sıcak dokulardan hoşlananlar için ise İstanbul serisinin duvar karoları, zeminde ahşap desenli Albero ile kombinlenebiliyor.

İstanbul serisinin altın ve platin dekorları 20x60 cm, yer karoları ile beyaz ve bej renklerinde üretilen İstanbul Yıldızı ise 45x45 ve 60x60 cm ebatlarıyla, tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 


İDA Seramik, son yıllarda satış ağını genişleterek, birçok bölgede tüketicilerin bilinçli tercihi haline geliyor. İDA Seramik’in bu başarısının altında, evini yenilerken akılcı bir seçim yapmak isteyen tüketicileri en iyi anlayan marka olması yatıyor. Dekorasyon trendlerini yakından izleyen tasarım ekibiyle, portföyünü sürekli güncel tutarak yeni ürünlerini pazara başarıyla sunan bir marka olan İDA Seramik, rakiplerine göre çok daha iddialı ürünlerle pazarda yer alıyor.