30 / 04 / 2024

İdealist GYO Şile projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

İdealist GYO Şile projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Firma: İdealist GYO

Proje: İdealist GYO Şile projesi

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Şile Çavuş projesi için Salon Proje Mimarlık firması ile anlaştı. Ön talebin toplanmaya başladığı projede çalışmalar tam gaz devam ediyor...



İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Şile Çavuş arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi süreci hakkında açıklama yaptı.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından düzenlenen İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine İdealist GYO en yüksek teklifi vermiş ve 21 Ağustos 2017 tarihinde yer teslimi yapılmıştı. 


Bugüne kadar geçen zaman içerisinde bu proje ile ilgili Tapu Müdürlüğü, Belediye ve Emlak Konut kurumları ile görüşülerek imar, ruhsat, harç, gibi işlemler yürütüldü.


Bu işlemler ile beraber Salon Proje Mimarlık firması ile proje çizimi konusunda anlaşıldı. Salon Proje Mimarlık proje çalışmalarını (vaziyet planı, avan projeler) en kısa süre içinde Emlak Konut ve Şile Belediyesi'ne onay için sunacak. 


İdealist GYO, Emlak Konut'a 15 milyon 70 bin TL teklif vererek ihaleyi kazanmıştı. Projenin inşa edileceği arsanın toplam büyüklüğü 17 bin 933 metrekare. Çalışmaların tam gaz devam ettiği projede onutlar ve ticari birimler yer alacak. 

 

Ön talep toplanıyor

 

İdealist GYO Şile Çavuş projesinde ön talep toplanmaya başladı. "Şile'de idealist bir yaşam yükseliyor" sloganıyla ön talebin toplantığı projede 0216 523 13 31 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

 


İdealist GYO Şile projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

 

İdealist GYO Şile projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

 

Tel: 0216 523 13 31

Web: http://www.idealistgyo.com/tr.php#


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön