27 / 04 / 2024

İdealist GYO tadilat işleri için İdealist İnşaat ile anlaştı!

İdealist GYO tadilat işleri için İdealist İnşaat ile anlaştı!

İdealist GYO Ümraniye İlçesi sınırları içinde yer alan İdealistkent 2.Etaptaki mevcut bağımsız bölümlerin tadilatı için İdealist İnşaat Ticaret Limited Şirketi ile sözleşme imzaladı.



İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket mülkiyetindeki bağımsız bölümlerin tadilatı hakkında açıklama yayınladı.

İdealist GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Ümraniye İlçesi sınırları içinde yer alan İdealistkent 2.Etaptaki mevcut bağımsız bölümlerin tadilatı için İdealist İnşaat Ticaret Limited Şirketi ile sözleşme imzalanmasına karar verildi.

İdealist GYO KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu 22.10.2019 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları karar altına almışlardır.

1- Şirketimiz portföyünde bulunan; İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Madenler mahallesi, İdealist kent caddesi, N4 adresindeki idealistkent 2.Etapta mevcut bağımsız bölümlerin tadilatı (ince işler kapsamındaki imalatlarının yaptırılması) için İdealist İnşaat Ticaret Limited Şirketi ile sözleşme imzalanmasına karar verilmiştir.

2-Gündemde başka madde olmadığından dolayı toplantıya son verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Geri Dön