AVM

İdealist Park AVM mağazaları!

Çekmeköy'de yer alan İdealist Park AVM, bu yılın Ağustos ayında hizmete açılacak. Kiralamaların devam ettiği ve Gaya Gayrimenkul tarafından yapıldığı İdealist Park AVM'de yer alacak markalardan bazıları belirlendi

Bu yılın Ağustos ayında açılacak olan İdealist Park AVM, 4 kattan meydana geliyor. 34 bin metrekarelik alana sahip İdealist Park AVM'de 60 mağaza bulunacak. 


İdealist Park AVM kapsamında toplam kiralık alan 17 bin metrekare olarak belirlendi. İdealist Park AVM, Çekmeköy'de yer alıyor. 



Hektaş İnşaat'ın hayata geçirdiği İdealist Park AVM'nin mimarisinde Küp Mimarlık'ın imzası bulunuyor. Projede 230 araç kapasiteli otopark yer alıyor. 


İdealist Park AVM açık-kapalı konseptte tasarlandı. Giriş katı teknoloji, yapı market, süpermarket ve spor tesisinden oluşan bir powercenter hüviyetinde düzenlendi. 




İdealist Park AVM'nin zemin katında fast food, lokantalar, sinema yer alıyor. İdealist Park AVM'nin kiralamaları da Gaya Gayrimenkul Geliştirme Araştırma Yatırım Alternatifleri tarafından gerçekleştiriliyor. 


İdealist Park AVM'de mağazaların bir kısmıyla anlaşma gerçekleşti. Bir kısmı ile henüz anlaşma aşamasında... İşte İdealist Park AVM'de yer alacak o markalardan bazıları; 




Kesinleşenler: 

Turkcell, 

Eczane, 

Kuaför, 

Carrefour Gurme, 

Burger Lab, 

KFC, 

Carwax.




Henüz imza aşamasında olanlar: 

Burger King , 

Mc Donalds, 

Simit sarayı, 

Bimeks, 

Tekzen, 

Gloria Jeans Cafe, 

Pelit, 

Dilek, 

Flormar, 

Dreampark,

Çiğköftem,

Ali Usta Waffle, 

Jatomi, 

Atlantis sinema grubu, 

Komşufırın, 

Güllüoğlu, 

Aslı Börek.



 

İdealist Park AVM'de vale, otopark, 7 gün servis, mescit, Yapı Kredi, Vakıfbank, Denizbank, Akbank, Finansbank, Garanti Bankası ATM’leri ve engelli ziyaretçiler için ücretsiz tekerlekli sandalye, engelli wc ve engelli asansör hizmeti bulunacak. 



İdealist Park AVM adres:

Madenler Mahallesi Palandöken Caddesi, No: 13 Ümraniye/İSTANBUL




İdealist Park AVM nerede?

Metro: Necip Fazıl İstasyonu (Üsküdar-Marmaray bağlantılı.)                            

Toplu Taşıma: Kemerdere yol kavşağı durağından 522-522B-14-14A-19S-9ÜD-11A-131T-131TD numaralı otobüslerle alışveriş merkezimize ulaşım sağlayabilirsiniz.


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com