28 / 04 / 2024

İdefix'ten Babalar Günü'ne özel teknolojik ürünlerde dev kampanya! İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

İdefix'ten Babalar Günü'ne özel teknolojik ürünlerde dev kampanya! İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de kültür ürünleri denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan idefix, Babalar Günü'ne özel teknolojik ürünlerde yepyeni bir kampanya düzenledi! İşte kampanyada öne çıkan ürünler ve 15 Haziran 2022 fiyat listesi....



Türkiye'de kültür ürünleri denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan idefix, Babalar Günü'ne özel teknolojik ürünlerde  yepyeni bir kampanya düzenledi!  Şu an Türkiye'nin en büyük ve en yenilikçi online kitabevlerinden biri olmaya aday olan İdefix, Babalar Günü'ne özel büyük kampanyayı başlattı! Kampanya kapsamında İdefix'ten  500 TL değerinde alışveriş yaptığınız zaman 100 TL hediye!

İdefix ten Babalar Günü ne özel teknolojik ürünlerde dev kampanya! İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

Babalar Günü'ne özel olarak gerçekleştirilen bu kampanyadan faydalanmak için ise sadece istediğiniz ürünü İdefix'în resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi bir şekilde satın alabilirsiniz.

Cep telefonlarından, akıllı saatlere yüzlerce teknolojik üründe geçerli olan kampanya Babalar Günü'nde son bulacak! Babanıza en eşsiz hediyeyi almak için İdefix'in internet sitesini ziyaret edebilirsiniz!

İşte kampanyada öne çıkan ürünler ve 15 Haziran 2022 fiyat listesi....


Geri Dön