04 / 05 / 2024

İder Mobilya erkek çocukları için yeni mobilya tasarladı!

İder Mobilya erkek çocukları için yeni mobilya tasarladı!

Miniklerin renkli dünyasına hızlı bir giriş yapan İder Mobilya, yepyeni çocuk odası takımları ile herkesi kendine hayran bırakıyor. İder Monza koleksiyonu ile beylerin yatak odasında son sürat yerini alıyor.




Monza yatak odası takımı; gardrop, şifonyer, karyola, çalışma masası ve kitaplık bölümlerinden oluşurken, çocuklar için hem oyun oynamayı hem de ders çalışıp kitap okumayı daha keyifli hale getiriyor. Monza takımı, ilginç tasarımlı araba model yatağıyla da minik beyler için konforlu bir uyku deneyimi sunuyor.


“En birinci benim” diyen çocuklar ve gönüllerin şampiyonu babalar için… 


Koleksiyonunu dünyanın en hızlı araba yarışı pistlerinden ilham alarak oluşturan İder,  yatak odalarında tam anlamıyla bir yarışçı dünyası oluşturuyor. Böylece Monza koleksiyonu, küçük beyler için hem güvenli hem de eğlenceli bir oda arkadaşı oluyor.


Çocuklar kadar babaların da ilgisini çekecek Monza yatak odasında; bir sabah yatağında babasının uyuduğunu gören minikler hiç şaşırmayacaklar! Babalarının küçüklük hayallerine dalmasına izin veren cesur yürekler tatlı bir rekabet içinde, 01 numaralı araba yataklarında “en birinci benim” diyebilmenin mutluluğunu yaşayacaklar.  


Gönüllerin şampiyonu babalar ise bu eşsiz anın tadını çocuklarıyla birlikte çıkartmaya devam edecekler… 


www.idermobilya.com 


Geri Dön