30 / 04 / 2024

İGDAŞ açıkladı! Doğlagaz faturası ödemeleri ile ilgili kolaylık...

İGDAŞ açıkladı! Doğlagaz faturası ödemeleri ile ilgili kolaylık...

Doğalgaz aboneleri, doğalgaz faturası ödeyen herkesi ilgilendiren yeni bir haber geldiği açıklandı. İşte haberin detayları...



Evinde doğalgaz olan ve fatura ödeyen herkesi ilgilendiren bir açıklama kaydedildi. Buna göre, doğalgaz faturası ödeyen milyonlarca kişiye yeni müjde açıklandı. Havaların soğuması ve kış aylarının gelmesi ile beraber vatandaşın sırtındaki fatura yükü ağırlaşmaya başlarken fatura öderken zorlanan vatandaşlara yeni bir duyuru yapıldığı belirtildi.

Fatura ödemelerinde zorluk çeken, cebi zorlanan kişilere yeni kolaylık sağlandı. Öte yandan, doğalgaz abonelerinin tamamı  talep ettikleri zaman da  sağlanan bu kolaylıktan faydalanabilecekler. Ancak bu kişilerin kredi kartı sahibi olmaları gerekecek. İşte o kampanya...

DOĞALGAZ TAKSİTLİ ÖDEME NASIL YAPILIR?

Yüksek gelen doğalgaz faturasını peşin ödemekte zorlanan ve taksitli ödeme yaparak kolaylık arayan kişilere yönelik olarak yeni müjde açıklandı. Düzenlenen yeni kampanya kapsamında doğalgaz faturasını 6 taksitle ödeme imkanı sunuldu. İGDAŞ tarafından yapılan açıklamada milyonlarca doğalgaz abonesine faturalarını tek seferde ödeme yerine 6 aya kadar vadelendirme olanağı sunulacağı belirtildi.

 İGDAŞ açıkladı! Doğlagaz faturası ödemeleri ile ilgili kolaylık...

İGDAŞ tarafından yapılan açıklamada "İstanbullulara 7/24 kesintisiz, güvenli gaz arzı sağlayan ve konforlu bir yaşam imkanı sunan İGDAŞ, soğuk havalarla birlikte artan ısınma giderlerine, ödeme kolaylığı sağlamak için abone faturalarına kredi kartı ile “vade farksız” taksit kampanyası başlattı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İGDAŞ, doğal gaz fatura ödemelerinde uygulayacağı kredi kartı ile vade farksız taksit kampanyasını sürdürebilmek için Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Türkiye Finans, Vakıfbank, Alternatifbank, ICBC Bank, TEB, ING, Ziraat Bankası, Odeabank ve Yapı Kredi Bankaları ile anlaştı" denilerek anlaşmalı bankalar bildirildi.

Bu süreçte, bazı bankalar üç  taksit uygulaması yaparken bazı bankalarda ise taksit miktarı  altı aya kadar da çıkabiliyor. Başka illerde de  benzer kampanyalar yapılırken, yaşadığınız kentin  doğalgaz dağıtım firma sitesine giriş yaparak taksit imkanlarını öğrenebilir, faturalarınızı faizsiz olarak taksitlendirerek zorlanmadan kolaylıkla ödenebilir.

Türkiye'nin doğalgazda 2028 yılı hedefi 2 katından fazla olacak...

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Yeni yılda ne kadar doğalgaz faturası gelecek? Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön