Ekonomi

İGDAŞ açıkladı! Yaklaşan kış öncesinde faturalarda yeni döneme girildi! İşte detaylar!

İGDAŞ'ın yaptığı yeni anlaşma uyarınca İstanbul'daki vatandaşların, doğalgaz faturalarında yeni döneme girildiği açıklandı. İşte detaylar!Bu anlaşma uyarınca İstanbul'da yurttaşlar, doğalgaz faturaları taksitle ödeyebilecek

İGDAŞ'ın yaptığı yeni bir anlaşma yaptı. Bu anlaşma uyarınca İstanbul'da yurttaşlar, doğalgaz faturaları taksitle ödeyebilecek. Faturaların kredi kartı ile vade farksız bir şekilde ödenebilmesi için 15 banka ile anlaşmaya gidildi.

İşte haberin detayları…

İGDAŞ’IN YAPTIĞI YENİ ANLAŞMA İLE BANKALARA GÖRE TAKSİT SAYILARI!

1 Ekim 2022 ile 31 Mayıs 2023 dönemini kapsayan kredi kartına taksit kampanyasında taksit sayısı bankalara göre 2 ile 5 arasında değişeceği belirtildi.

Halk Bankası, faturalar için 5 taksit fırsatı sunarken, Akbank, Vakıf Katılım ve Vakıfbank ise 2, Yapı Kredi, İş Bankası ve Ziraat Bankası 4; Alternatifbank, Denizbank, Garanti Bankası, ING Bank, Kuveyt Türk, Odea Bank, QNB Finans Bank, TEB ve Türkiye Finans bankaları 3 taksit olanağı vatandaşlara sunuluyor.

İGDAŞ ve Vakıf Katılım arasında yapılan anlaşma ile başvuru yapan İstanbullulara 'faizsiz finansman desteğinde bulunulacak. İGDAŞ ile Vakıf Katılım arasında yapılan anlaşma ile aboneler aldıkları finansman desteğini, vade farksız ve masrafsız olarak 12 aya kadar taksitlendirebilecek. Kampanyanın detaylarını açıklayan İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen şunları söyledi;

“İstanbul halkının hayatını kolaylaştırıp konforunu sağlamak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Yaklaşan kış öncesi aboneler için faturalarını ödeme kolaylığı konusunda birçok çalışma yürüttük. Bunlardan bir yenisini 1 Kasım itibariyle hayata geçiriyoruz. Vakıf Katılım ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde bankada İGDAŞ abonesi olan vatandaşlar için bir limit tahsis edildi. İGDAŞ abonesi olan ve fatura borcu bulunmayan evsel abonelerimiz, vade farksız ve masrafsız olarak bu finansman desteğinden faydalanabilecekler. Abonelerimiz banka tarafından tahsis edilecek limitleri kapsamında, kampanya süresince faturaları için bu fırsattan yararlanacaklar. Limitlerine göre ödenen faturalarını, masrafsız ve vade farksız olacak şekilde 12 ay kapsamında istedikleri taksit sayısına bölüp taksit tarihlerinde geri ödeyebilecekler.”

KAMPANYA 31 MART 2023 YILINDA SON BULACAK!

Tüketici finansman desteği kampanyasından yararlanmak kişiler, 1 Kasım’dan itibaren Vakıf Katılım şubelerine başvuru yapabilecek. Kampanya 31 Mart 2023'e kadar sürecek.

Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?

Devlet bankalarının promosyonu ne kadar oldu?